Görüş Bildir
Haberler
Mervelere Gitmeden Önce Uğranması Gereken 10 Mekan

Mervelere Gitmeden Önce Uğranması Gereken 10 Mekan

Erşan Kuneri
28.11.2014 - 10:42 Son Güncelleme: 28.11.2014 - 23:33

1. Kilit Bar

1. Kilit Bar

Beşiktaş'tasınız ve ortalıkta çok görünmemeniz gerekiyor öyle mi? Henüz daha patlamamışken Kilit Bar'a gidin! İşletmecileri de acayip eğlenceli tiplerdir hani. Burada hiç tatmadığınız özel kokteyllerden içip eve geçebilir, keyifle 'ders' çalışabilirsiniz.

2. Eskici Kadıköy

2. Eskici Kadıköy

Türkçe müzik seviyorsan, o da seviyorsa, ev de Anadolu yakasındaysa Eskici Kadıköy tek kelimeyle eğlenip, dağıtıp, kaçmalık. Sabah 'Dün gece n'aptık yea?!' diye birbirinize sorarsınız artık.

3. Vardar Terrace

3. Vardar Terrace

'Kimseler görmesin, kimseler duymasın, Taksim'in kalbinde olsun, manzarası vursun!' dedin de ben mi yok dedim? Vardar Terrace'ta takılmadan eve geçmeyin; sonra teşekkür edersiniz.

4. Plak-A

4. Plak-A

Beşiktaş Çarşısının göbeğinde gizli kapaklı kalabilmiş içip kaçmalık ender barlardan biridir Plak-A da maç günü denk getirmeyin tabii. Kafaları burada kırmak oldukça rahat ve makul fiyatlarda, akabinde hop Merveler!

5. Fosil Lounge & Bar

5. Fosil Lounge & Bar

Karaköy'de manzaraya karşı dans ederken dilediğin içkiyi içebildiğin, enfes müziği ile fütursuzca eğlenebildiğin mekandır Fosil; olmadık tipler de yok, mis!

6. Hard Rock Cafe

6. Hard Rock Cafe

Mervelere geçmeden evvel Amerikan kafalarına girip soğuk biralar eşliğinde tıka basa dolu burgerleri indirmek için ideal mekan İstiklal Caddesi'nin göbeğindeki Hard Rock Cafe oluyor; ara sıra yapılır böyle yaramazlıklar, çok da düşünme kalorileri.

7. Djazzz Bistro

7. Djazzz Bistro

Gerçekten cool cool takılırken güzelce demlenmek için bire bir mekan Gayrettepe'deki Djazzz Bistro oluyor kapı zilinde 'Merveler' yazan sevgili arkadaşlar; buradan mutlu çıkacağınıza iddiaya girer, sizlere daha büyük mutluluklar dilerim.

8. Gritti Meyhanesi

8. Gritti Meyhanesi

Rakının libidoyu arttırdığına dair bir takım duyumlar aldım ve sizler için yola koyuldum canlar, kafamı kaldırdığımda Gritti Meyhanesi'nde buldum kendimi. Asmalımescit tarafında olacaksınız malum gün, bir de üzerine rakı aşeriyorsanız mutlak suretle buraya uğrayın; seveceksiniz.

9. Ayı

9. Ayı

Çeşit çeşit bira, iyi müzik, ilginç ve kendine özgü insan piyasası derken Ayı kendini baya öne çıkarmaya başladı son birkaç ayda, hele ki ev Moda civarındaysa tadından yenmez öyle söyleyeyim.

10. Sheriff

10. Sheriff

Merveler Holding Bağdat Caddesi yakınlarındaysa önce Sheriff'te kahkahalı piiizli güzelce bir demlenin; çakırkeyif olmak kaçınılmaz da ortamın enerjisine kaptırıp sarhoş olmayın, kaç gündür yaptığınız 'ders çalışma' planları suya düşmesin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0