Görüş Bildir
Haberler
Merve Taşkın Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Amsterdam Seks Müzesindeki Pozları Yüzünden Mahkemelik Oldu...

Merve Taşkın Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Amsterdam Seks Müzesindeki Pozları Yüzünden Mahkemelik Oldu...

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı yayınlarla adından sıkça söz ettiren fenomen Merve Taşkın'ın her hareketi olay oluyor! Bir ara kendisi Beşiktaşlı eski kaleci Karius'un mesaj gönderdiği fenomen olarak da tanımıştık. Şu an ise bambaşka bir konuyla gündemde. Geçtiğimiz sene Amsterdam'da bulunan seks müzesinde çektirdiği fotoğraflar başına bela oldu ve hakkında dava açıldı. Konu dünya gündemine taşınınca da ilginç gelişmeler yaşandı. Peki Merve Taşkın kimdir, nereli ve kaç yaşında? işte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada yaptığı farklı paylaşımlarla öne çıkmaya çalışan Merve Taşkın, paylaştığı son video ile gündeme oturdu. Taşkın'ın, Twitter hesabından 'Coronadan korunalım ellerimizi yıkayalım' notu ile paylaştığı videosu çok sayıda izlenme oranına ulaştı. Merve Taşkın'ın çektiği hijyen videosu kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından izlenirken tepkilerde peş peşe geldi. Taşkın, daha önce Beşiktaş ’ın kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu söyleyen ve sonrasında da futbolcu Emre Mor’un attığı mesajları ifşa ederek gündeme oturmuştu.

Merve Taşkın Amsterdam Seks Müzesindeki Pozları Yüzünden Mahkemelik Oldu

Merve Taşkın Amsterdam Seks Müzesindeki Pozları Yüzünden Mahkemelik Oldu

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşım gündem olmuştu hatırlarsanız.

Taşkın, geçtiğimiz sene Amsterdam'a gitmiş ve yeni yaşını orada kutladığını söylemişti. Doğum gününde de Amsterdam'daki seks müzesine giderek çeşitli objelerle fotoğraf çektirmişti. Bir de ünlü Red Light District'de iç çamaşırlarıyla şu pozu vermişti.

Ancak bu paylaşımdan bir yıl sonra kendisine Türkiye'de dava açıldığını öğrendi. Geçtiğimiz gün yayınladığı dava dilekçesindeki ifadelerin bir kısmı ise şöyleydi:

Merve Taşkın Kimdir?

Merve Taşkın Kimdir?

1998 yılında İstanbul'da doğan Merve Taşkın, Twitter'da birçok kez TT oldu. Taşkın, ilk olarak 2017 Eylül ayında, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş’ın Porto’yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti. Beşiktaş’ın Porto’yu mağlup etmesi durumunda göğsüne Beşiktaş yazıp paylaşma sözü veren Taşkın bu sözünü yerine getirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın