Görüş Bildir
Haberler
Merve Boluğur Erkan Şen İlişkisinde Kriz! İkili Ayrıldı mı?

Merve Boluğur Erkan Şen İlişkisinde Kriz! İkili Ayrıldı mı?

Merve Boluğur ile Erkan Şen'in İki ay önce başlayan ilişkisi kısa sürdüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. Şimdilerde oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye hazırlanan Merve Boluğur, özel hayatı ve hareketleriyle gündemden düşmüyor. Boluğur'un işletmeci Erkan Şen ile ayrılık yaşadığı iddia edildi. Merve Boluğur hayranları ise 'Merve'nin aşkta yüzü gülmüyor' yorumu yapıldı. İkilinin ayrıldığı iddiası instagram ele verdi. İşletmeci Erkan Şen, Merve Boluğur ile olan fotoğrafını silip, takipten çıktığı görüldü. İşte Erken Şen ile Merve Boluğur'un ilişkilerine dair bilgiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aradığı mutluluğu sonunda bulduğu tahmin edilen Merve Boluğur bu ilişkisinde de ayrılığı gördü. Çiftin ayrılığını, Instagram ele verdi. Daha önce Erkan Şen, Merve Boluğur ile pozunu instagram hesabından paylaşmıştı. Erkan Şen'in üstündeki kırmızı rujlu dudak izi ise dikkat çekmişti. Ancak ikili hakkında ayrılık iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Merve Boluğur Erkan Şen İlişkisinde Kriz!

Merve Boluğur Erkan Şen İlişkisinde Kriz!

Erkan Şen, sevgilisi Merve Boluğur'u Instagram hesabından takipten çıktı. Şen, ayrılık sonrası Kapadokya tatiline çıktı. İlişkinin diğer tarafındaki isim Merve Boluğur ise gecelerde görüldü. Çiftin ayrılık nedeniyse henüz belli olmadı.

Merve Boluğur İlişkinin Başında Ne Söylemişti?

Merve Boluğur İlişkinin Başında Ne Söylemişti?

Merve Boluğur, 'Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın. Birincisi bu... ikincisi; projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz.' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın