Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Liderliği Bırakmadı

Galatasaray Liderliği Bırakmadı

Fatih
12.05.2015 - 18:50 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 21:45

Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray, Süper Lig'de son 3 haftaya lider olarak girmeyi garantiledi. Tek gol Yasin Öztekin'den geldi.

31'inci haftada Galatasaray puanını 70'e çıkardı. Birer maçı eksik takipçileri Fenerbahçe'nin 66, Beşiktaş'ın da 65 puanı bulunuyor. Fenerbahçe Çarşamba günü ligin dibine demir atan Erciyesspor'u ağırlayacak. Beşiktaş da Perşembe günü Akhisar deplasmanına çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı kırmızılılarda 15'inci dakikada Sneijder'in serbest vuruşunu kalecinin dokunuşuyla direğe çarptı. Bir dakika sonra Yasin takımını öne geçiren golü kaydetti.

Mersin de atak bir futbol sergiledi. Özellikle sol çaprazdan etkili olan ev sahibi ekibin iki net pozisyonunda kaleci Muslera çok kritik kurtarışlar yaptı.

İlk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda da karşılıklı ataklar gol getirmedi ve maç 1-0 sona erdi.

Galatasaray, maça ilk 11'de 3 değişiklikle çıktı. Hamza Hamzaoğlu, Konyaspor ile oynanan maçta sakatlanan Aurelien Chedjou'nun yerine stoperde Hakan Balta'yı görevlendirdi. Hamzaoğlu, geçen hafta sol bekte görev yapan Olcan Adın'ı yedeğe çekerken, bu bölgede sarı kart cezası biten Alex Telles'e forma verdi.

Torku Konyaspor maçındaki performansıyla eleştirilen Bruma'yı da yedek bırakan Hamzaoğlu, orta alanda Emre Çolak'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Hakan Balta, Telles, Selçuk İnan, Melo, Yasin Öztekin, Emre Çolak, Sneijder ve Burak Yılmaz ilk 11'i ile çıktı.

Mersin İdmanyurdu'nda ise sakatlıkları bulunan Sinan Kaloğlu ile Sadiku maçın kadrosunda bulunmadı. Mersin İdmanyurdu taraftarları karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Stadın çok büyük bölümü dolarken, Galatasaray taraftarları da kendilerine ayrılan trübünlerdeki yerlerini aldı.

Galatasaray'ın son üç haftadaki maçları ise şöyle:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0