Görüş Bildir
Haberler
Mersin'de Trabzon Fırtınası

Mersin'de Trabzon Fırtınası

Enver K.
09.03.2015 - 21:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Trabzonspor deplasmanda, Mersin İdman Yurdu'nu 5-1 mağlup etti. Mehmet Ekici, frikik golü ve iki asisti ile maçın yıldızı oldu.

Mersin'de oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da Bordo mavililerin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor'un golleri 30'da Mehmet Ekici, 45 ve 56'da Sefa Yılmaz, 69'de Serol (kendi kalesine) ve 90+2'de Oscar Cardozo'dan geldi.

Ev sahibi takımın tek golünü 81'de Sinan Kaloğlu attı.

Frikikten maçın ilk golünü atan Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz'ın attığı gollerde de asisti yapan isim oldu. Ekici, bu sezon ligde gol sayısını dokuza, asist sayısını da sekize yükseltti. Frikikten attığı gol sayısını da beşe çıkardı.

Bu sezon 10'uncu galibiyetini alan Trabzonspor puanını 40'a yükseltti ve dördüncü sıraya çıktı.

Dokuzuncu yenilgisini alan Mersin İdman Yurdu ise 32 puanda kaldı.

Bordo mavililer gelecek hafta, Gaziantepspor'a konuk olacak. Mersin İdman Yurdu da deplasmanda Eskişehirspor karşısına çıkacak.

Süper Lig'de, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Trabzonspor'da, sakatlıklar ve kart cezası nedeniyle altı futbolcu kadroda yer alamadı.

Bordo mavililerde kart cezalısı Aytaç ile sakatlıkları süren Yusuf, Yatabere, Onur, Berkalem'in yanı sıra Deniz Yılmaz da rahatsızlığı nedeniyle maç günü kadrodan çıkartıldı. Trabzonspor'da izinli olan Constant da maç kadrosunda yer almadı.

Teknik direktör Ersun Yanal, Mersin İdmanyurdu karşısında sahaya Hakan Arıkan, Ferhat Atik, Uğur Demirok, Medjani, Mustafa Akbaş, Mehmet Ekici, Cardozo, Erkan Zengin, Bosingwa, Sefa Yılmaz ve Salih Dursun ilk 11'i ile çıktı.

Mersin İdmanyurdu ise Trabzonspor maçına iki eksikle çıktı. Sakatlanan Serkan Balcı ile kart cezalısı Vederson 18 kişilik kadroda yer almadı.

Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçında sakatlanan Mitrovic ise iyileşmesinin ardından ilk 11'deki yerini aldı.

Kırmızı lacivertliler Nihat Şahin, Güven Varol, Servet Çetin, Mitrovic, Serol Demirhan, Sadiku, Khalili, Oktay Delibalta, Nakoulma, Tita ve Welliton ilk 11'i ile sahada yer aldı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Al Jazeera ve AA

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/meh...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0