Görüş Bildir
Haberler
Mersin’de Kahreden Olay: Eşini Yatak Odasında Öldürdü, Kaçan 3 Yaşındaki Çocuğunu Apartman Kapısında Yakaladı!

etiket Mersin’de Kahreden Olay: Eşini Yatak Odasında Öldürdü, Kaçan 3 Yaşındaki Çocuğunu Apartman Kapısında Yakaladı!

Mersin’de dün akşam saatlerinde kahreden bir olay yaşandı. Uzun süredir işsiz olan ve eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan Ali Dilek, eşi ve 3 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Komşuları, Ali Dilek’in çevresine çok borcu olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Talihsiz çocuk son anda kurşunların hedefi oldu

Talihsiz çocuk son anda kurşunların hedefi oldu

Olay, Mersin’in Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde ilk önce evden bağırtı sesleri duyuldu, sonrasında ise silah sesleri geldi.

Ali Dilek, ilk önce evinin yatak odasında karısı Nurgül Dilek’i silahla vurdu. Sonrasında ise silah seslerinde korktuğu için evden dışarıya kaçan üç yaşındaki oğlunu apartmanın giriş kapasında yakalayarak öldürdü. 

Katil Ali Dilek, aynı silahla intihar etti.

‘Çevreye çok borcu vardı’

‘Çevreye çok borcu vardı’

Sözcü’den Ali Ekber Şen’in haberine göre, olayın yaşandığı yerde oturan mahalle sakinleri, Ali Dilek’in uzun süredir işsiz olduğunu ve çevreye çok borcu olduğunu iddia etti.

Acılı aile fertleri de Ali Dilek'in işsizlik nedeniyle yıllardır boğuştuğunu, ekonomik sorunlar yüzünden de yuvasının dağılmak üzere olduğunu söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
94
53
8
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam Öabakan

bu ölümlerin tek sorumlusu sensin tayyip erdoğan bu işin ahireti var namazlar kurtarmaz kendinizi kandırmayın

Kara

Sadece o değil... Bile bile, göre göre gidip ona oy verenlerinde üzerindedir bu canların vebali!

selin_nothanks

Ahh çocuğum ahh... Öldüğüne mi üzülsem, yaşasaydın başa çıkmak zorunda olacağın travmaya mı yansam... Boşu boşuna iki masum can gitti. Lanet olsun böyle düze... Devamını Gör

Sıradan Biri

Sınırları kevgire çevirip ne olduğu belirsiz 10milyon suriyelinin eseridir bu olay. Milleti ekmeğinden edip yarı parasına çalışan afganındır bu olay. 3 5 yan... Devamını Gör