Görüş Bildir
Haberler
Merkel'in Eski Danışmanı, Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Oldu

Merkel'in Eski Danışmanı, Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Oldu

ABD’li ekonomist Jeremy Rifkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı oldu. Rifkin, Almanya'nın eski Başbakanı Angela Merkel'in danışmanlığını da yapmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"İkinci Yüzyıla Çağrı" programında konuşma yapacak

"İkinci Yüzyıla Çağrı" programında konuşma yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta yapacağını açıkladığı 'İkinci Yüzyıla Çağrı' başlıklı toplantı için geri sayım başladı. 

Gazete Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın haberine göre, 3 Aralık’taki programda konuşma yapacak olan ABD’li yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı, aktivist, danışman Jeremy Rifkin’in Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanları arasına katıldığı öğrenildi.

Jeremy Rifkin kim?

Jeremy Rifkin kim?

ABD’li yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı, aktivist, danışman Rifkin 1995’ten bu yana Wharton School’da ders veriyor. Rifkin, Üçüncü Endüstriyel Devrim konseptinin fikir babası olarak kabul ediliyor. Rifkin, Almanya'nın eski Başbakanı Angela Merkel'in danışmanı olarak da görev yaptı.

Bilimsel-teknolojik değişimlerin toplum ve çevre üzerindeki etkileri hakkında 20’den fazla kitap yazan Rifkin’in eserleri arasında The Green New Deal (2019), İşin Sonu (1995), Biyoteknoloji Yüzyılı (1998) gibi çalışmalar yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
8
7
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
paranoid

mal aq bu bay kemal. siyasetten politikadan bi bok anladığı yok. biz oraya buraya gitme gündemdekilere saldır fırtına estir dedikçe neler yapıyor. Akepeli tr... Devamını Gör

Beatrize Vaksman

Tuzak olabilri mi? Genetik ihanet kotabinda ismi gecen Kemal Dervis olayinin benzeri olmaz umarim.

Rifkin soyadını görünce kahkaha attığım bir olay. Rifkin bizde Rıfkı olur, nerede vardı Rıfkı? Olacak O kadar da, çekilebilirsin Rıfkı. Dizilerde de isimleri... Devamını Gör