Görüş Bildir
Haberler
Menemendeki Hangi Malzemesin?

Menemendeki Hangi Malzemesin?

Penny
27.09.2021 - 14:10

Menemeni soğanlı seven soğansız seven, kahvaltıda yiyen akşam yemeğinde yiyen, bol baharatlı seven bol sebzeli seven derken en çok konuşulan yiyecek herhalde menemen oldu son yıllarda. Peki sen menemendeki hangi malzemesin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu kahvaltılardan hangisi sana daha uygun?

2. Bu menemenlerden hangisi seni sevdiğin menemen tarzına daha yakın.

3. Yaz bitti. Peki sen bu yıl tatil yaptın mı?

4. Peki sen hangi mevsimi insanısın?

5. MasterChef jüri üyelerinden hangisini daha çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemekle aran nasıl?

6. Yemekle aran nasıl?

7. Son olarak, bunu sormasan olmazdı. Menemen:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

DOMATES!

DOMATES!

Sen menemenin temel malzemesi domatessin. Son derece sıcak ve her ortama uyum sağlayabilen bir insansın. Tam bir sosyal kelebeksin. Her şeyden keyif alabilmenin bir yolunu buluyorsun. Kimseyi kolay kolay kırmıyorsun. Bir insanın senin sevmemesi çok zor. Sen de aynı şekilde her insana farklı bir dünya olarak bakıyorsun. Peki sen menemeni nasıl seversin? Yorumlardan bizimle paylaşabilirsin.

YUMURTA!

YUMURTA!

Sen menemenin temel malzemelerinden biri olan yumurtasın! Sen son derece yardımsever bir insansın. Çevrendekilerde bunu çok iyi biliyor. Bu yüzden birinin herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olursa aklına doğrudan sen geliyor. Sen bu durumdan keyif alıyorsun ama biraz da yorulmuşsun. Biraz kendini dinleme ve kendi keyfine göre hareket etme zamanın gelmiş... Peki sen menemeni nasıl seversin? Yorumlardan bizimle paylaşabilirsin.

BİBER!

BİBER!

Sen menemenin biberisin! Son derece sessiz ve içine kapanık bir insansın. Kendi halinde yaşamayı seviyorsun. Çevrendeki insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Ne kadar çok insan seni için o kadar huzursuzluk demek. Dışardan soğuk görünsen de sevdiğin insanlara karşı bambaşkasın Onların yanında neşen de enerjinde tavan yapıyor. Peki sen menemeni nasıl seversin? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

SOĞAN!

SOĞAN!

Sen menemenin tartışması bir türlü bitmeyen soğanısın! Oldukça net bir insansın. Davranışlarını karşındakine göre değiştirmiyorsun. Aynı zamanda hiçbir koşulda lafını da sakınmıyorsun. Bu yüzden seni seven çok seviyor sevmeyen ise hiç yaklaşmıyor. Bu durumdan hoşnutsun çünkü çevrendeki insanları tamamen sen belirliyorsun. Az ama sağlam dostlukların insanısın. En güzeli de bu değil mi zaten? Peki sen menemeni nasıl seversin? Yorumlardan bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
63
59
17
16
14
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pınar

soğansız yiyen yiyorum demesin

cansu ersan

Yumurta 🥚