Görüş Bildir
Haberler
Meme Kanseri İle Mücadele Eden Canan Ergüder: Oturdum Hüngür Şakırt Ağladım!

Meme Kanseri İle Mücadele Eden Canan Ergüder: Oturdum Hüngür Şakırt Ağladım!

Ünlü oyuncu Canan Ergüdür, geçtiğimiz yıl yakalandığı meme kanseri ile mücadelesini anlattı. Rahatsızlığını ilk kez setten sonra eve gelip duş alırken fark ettiğini söyleyen Canan Ergüder, sonrasında yaşananları ise duygusal bir dille anlattı. Hürriyet Gazetesi’nde Fulya Soybaş’ın köşesinde röportaj yaptığı Canan Ergüder, doktorun kanserden şüphelenmesi sonucunda oturum hüngür şakırt ağladığını söyledi. İşte Canan Ergüder’in meme kanseri ile olan mücadelesi ve hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canan Ergüder: Aklıma Hemen Oğlum Geldi

Canan Ergüder: Aklıma Hemen Oğlum Geldi

Duşta memesinde bir tuhaflık olduğunu fark eden ve doktora başvuran Canan Ergüder, “Kontrol sırasında doktorun yüz hatlarından sonra meme kanseri olduğunu anladım ve çok korktum” açıklamasında bulundu.  

Düşüncelerinin en tepe noktasında oğlunun olduğunu söyleyen Canan Ergüder, “Düşüncelerimin en tepe noktasında oğlum vardı. Henüz 3.5 yaşında. Çok küçük. Çok ağır bir duygu. ‘Ya bana bir şey olursa...’

Canan Ergüder ayrıca bu süreçte iki kez panik atak geçirdiğini de söyledi.

Canan Ergüder Kimdir, Hangi Dizilerde Oynadı?

Canan Ergüder Kimdir, Hangi Dizilerde Oynadı?

Canan Ergüder 15 Temmuz 1977’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir.  Üsküdar Amerikan Lisesinden mezun olduktan sonra tiyatro eğitimine Franklin and Marshall College'da başlayıp daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesiyle devam etti. Ayrıca London Academy of Music and Dramatic Arts Shakespeare Atölyesi'ne katıldı. Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis'in kurmuş olduğu Actors Studio'nun hayat boyu üyeliğini 2003'te kazanıp Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve David Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu.

Ergüder, en son Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı televizyon dizisinde rol almış fakat yeni bir projede (Atlılar) yer almak için diziden ayrılmıştır. Ancak proje iptal olmuştur. 2015 yılına kadar Türk Gönül TV'nin Hafta Sonu Haberleri sunucusu Doğa Rutkay'ın tayini çıkınca Canan Ergüder sunmaya başlamıştır.

Prof. Dr. Üstün Ergüder'in kızıdır.

25 Ağustos 2020'de Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini canlandırmaya başladı. Yakalandığı hastalık sonrası diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın