Görüş Bildir
Haberler
Meksika’da Tatil Yapan Aslı Enver’in Tekne Pozları Çok Konuşuldu!

Meksika’da Tatil Yapan Aslı Enver’in Tekne Pozları Çok Konuşuldu!

dila bahar
06.11.2021 - 20:44

Ünlü oyuncu Aslı Enver sık sık sosyal medya paylaşımları ve güzelliğiyle gündeme geliyor. En son Meksika'da tatil yapan güzel oyuncu, Instagram hesabından peş peşe teknede çektirdiği bikinili pozlarını paylaştı. Oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi. İşte Aslı Enver’in o pozları… 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla takdir toplayan, son olarak final yapan 'Babil' dizisiyle sevenleriyle buluşan Aslı Enver, şimdilerde Meksika'da tatil yapıyor.

Güzel Oyuncunun Meksika Pozları

Güzel Oyuncunun Meksika Pozları

'Kavak Yelleri' dizisiyle tanınan, 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' gibi sevilen dizilerde başarılı olan ve sevilerek izlenilen 37 yaşındaki güzel oyuncu, Meksika tatilinde teknede çektirdiği pozlarla adından söz ettirdi. Neşesi yerinde olan ve hem güzel havanın hem de manzaranın tadını doyasıya çıkardığı gözlenen Aslı Enver, teknede siyah bikinisiyle peş peşe pozlar verdi. Instagram'da altı milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun, kahverengi kalp emojisiyle yayınladığı kareler kısa sürede 200 binden fazla beğeni aldı.

Filtresizde Güzel Olunuyor

Filtresizde Güzel Olunuyor

Geçtiğimiz temmuz ayında Instagram hesabından sıfır makyaj pozlarına yer veren Aslı Enver, takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda yorum almıştı. 37 yaşındaki oyuncuya, hayranları; 'Bu kadar güzellik fazla değil mi?', 'İşte şimdi bayram oldu', 'Ne kadar da doğal', 'Filtresiz de güzel olunuyor' şeklinde övgü dolu mesajlar göndermişti. Hatice Şendil, Güven Murat Akpınar, Dilara Aksüyek, Ezgi Şenler ve Seda Bakan gibi ünlü isimler de Aslı Enver'in doğal güzelliğine kayıtsız kalamamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın