Görüş Bildir
Haberler
Bakanlık Teklifine Yanıt! Mehmet Şimşek Cephesinden İlk Cevap Geldi

Bakanlık Teklifine Yanıt! Mehmet Şimşek Cephesinden İlk Cevap Geldi

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığında değişiklik olacağı iddiası Ankara kulislerinde konuşulmaya başlanmıştı. Göreve geleli yaklaşık 4 ay olan Dr. Nureddin Nebati'nin görevden aşınacağı yerine eski bakanlardan Mehmet Şimşek'in geleceği konuşulmuştu. Mehmet Şimşek'in piyasaların sevdiği isimler arasında yer aldığı biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi

Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi

Eski Maliye Bakanı Mehmet ŞimşekHazine ve Maliye Bakanı olacağı iddiasına direkt yanıt vermese de yakın çevresinden 'Bunlar dedikodu' cevabı geldi.

Cumhuriyet'ten Rabia Azra Sözcü'nün aktardığına göre, Şimşek'e yakın çevresinden bir kaynak, 'Bunlar tamamen dedikodudan ibaret. Mehmet Bey, Doha, Londra, New York ve Paris merkezli uluslararası fon ve yatırım bankalarını yönetiyor. Dolayısıyla çok yoğu. Gündeminde siyaset yok' şeklinde bir açıklama yaptı.

'Mehmet Şimşek'in bakanlık teklifine cevabı ne olur?' sorusuna ne yanıt geldi?

'Mehmet Şimşek'in bakanlık teklifine cevabı ne olur?' sorusuna ne yanıt geldi?

Şimşek'in yakını bu  soruya verdiği yanıtta şöyle dedi: 

Bakanın zaten kendi işleri var. Dedikodu kelimesi burada çok önemli çünkü birileri sürekli bir şeyler uyduruyor. Kendi programı zaten yeterince dolu.

Mehmet Şimşek, 2009-2015 dönemlerinde Maliye Bakanlığı yapmıştı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cinnet is coming

mehmet şimşek adı ve vereceği aklı başında demeçler için isteniyor. direksiyonu vermeyecekler, ipler yine malum şahısta olacak. bu şartlarda aklı başında kim... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ben o gözdeki ışıltıyı gördüm. Olur bundan

Maher

kimse kukla bakan, gunah kecisi olmak istemiyor. dikkat edin ne zaman baskanlik sistemi geldi bakanlar gostermelik oldu, ekonomi iyice sicti.