Görüş Bildir
Haberler
Megamax Kullanıcı Yorumları Hakkında

Megamax Kullanıcı Yorumları Hakkında

Yusuf Şahin
06.07.2015 - 14:02 Son Güncelleme: 06.07.2015 - 14:16

Megamax Kullanıcı Yorumları Hakkında

Kilo almak için besin takviyesi olarak Türkiye’de 2015 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulan Megamax Kilo Aldırıcı Besin takviyesi ürünü hakkında diğer yazımızı sizler için paylaşmıştık. Son 6 ayda geri dönüşler de gözlemlenen başarı oranı % 80’i aşarken, memnun kalmayan ve ön yargılı olanlar için bu yazımızı sizler için hazırlamayı uygun bulduk. Megamax Kullanıcı Yorumları

Megamax Kullananların ve Kullanmak isteyenlerin merak ettiği sorular

1 Kutu Kullandım Fakat Kilo Alamadım?

1 Kutu Megamax 24 günlük kullanım süresini kapsamaktadır. Doğal bir içeriğe sahip olan Megamax, 1 hafta ve ya 10 günde 3- 7 gibi bir kilo aldırma durumu söz konusu değildir. İnsan metobolizması 21. ile 40 gün arası sonuç vermektedir. Doğal bir beslenme, spor ya da hava değişimi sonucunu bünyenizde net işlenebilmesi için 3 ile 5 haftanın tamamlanması şartdır.

Bu doğrultuda Megamax’da kilo almak için mutlaka en az 2 kutu kullanmanız gerekiyor. Bazı kullanıcıların 1 kutuda 2 kilo aldığı gelen yorumlar arasında mevcuttur. Ama bu yukarıda belirtildiği üzere kişinin metobolizmasına, uyku düzeni, beslenme ve çevre faktörlerine bağlı olarak değişim göstermektedir.

Megamax ile 1 Ayda 6 Kilo Aldırıyor Sloganı Doğru mu?

Kilo Almak ve ya kilo vermek istiyorsanız, sabırlı olmanız ve 2 ile 6 aylık bir süreçte sonuç almanızı beklemeniz gerekmektedir. 10 günde, 20 günde ve ya 1 ayda 5 kilo 10 kilo almam gerekiyor gibi büyük beklentilere girmeniz sağlık açısından doğru bulunmamaktadır.

Megamax Resmi internet sitesinde yer alan “Erkeklerde 6, bayanlarda ise 4 kilo aldırıyor.” sloganına gelince, bu veriler, sağlıklı ve düzenli beslenen, düzenli spor yapan kişileri baz almış olup, yapılan denekler sonucu bu veriye ulaşılmış olması ile eklenen bir bilgidir. Bu veri herkes için geçerli olmadığı gibi, bu verilere sizinde ulaşmanız için ürünü düzenli şekilde ara vermeden kullamanız ve beslenme alışkanlığınıza dikkat etmeniz önemli bir faktördür.

Kaynak: http://www.kadin.info/megamax-kullani...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın