Görüş Bildir
Haberler
Maydanoz Kürü ve Faydaları

Maydanoz Kürü ve Faydaları

pijama
04.09.2014 - 02:04 Son Güncelleme: 04.09.2014 - 11:43

Maydanoz Kürü Ve Faydaları

Maydanoz Kürü Malzemeleri 8 Dal Maydanoz, 2 Çorba Kaşığı Süt ve 1 Su bardağı Su.

Maydanoz Kürü Hazırlanışı ve Uygulaması: 1 su bardağı su kaynayana kadar ısıtılır. Kaynarken maydanozun sapları ayıklanır ve yaprakları suyun içine atılır. 5 Dakikada maydanozla birlikte kaynadıktan sonra 10 dakika demlenmeye bırakılır. Ilıdıktan sonra maydanoz suyu süzdürülür ve sadece su olan kısmı alınır. Bu suyun içine 2 çorba kaşığı sütü de ilave ederek maskenizin hazırlama sürecini tamamlayabilirsiniz. Cildinize bu kürü uygularken bir pamuktan yardım alın. Pamukla cildinize sürün ve 15 dakika ciltte bekledikten sonra yıkayarak arındırın.

Maydanoz kürü ciltte ki farklı renkleri düzenleyecektir. Cilt lekelerinin tedavisinde de oldukça başarılı sonuçlar elde etmenize yol açacaktır.

Maydanoz kürü faydaları

Tüm bayanların korkulu rüyası olan ciltte oluşan çillerin yok olmasında ve tedavisinde maydanoz kürü oldukça başarılı bir yöntemdir.

En çok ergenlik döneminde oluşan akneler ciltte kırmızı lekelerin oluşmasına yol açar. Maydanoz kürü bu akne lekelerinin de kaybolmasında son derece başarılı bir uygulamadır.

İlerleyen yaş faktörü ve güneşin zararlı etkileri ile ciltte matlık oluşur. Maydanoz kürü bu matlığı yok ettiği gibi cilde parlaklık kazandırır.

Maydanoz kürü ciltte bulunan canlı sivilcelerin kurumasında da oldukça etkilidir.

Maydanoz C vitamini yönünden son derece zengin bir bitkidir. Maydanoz kürü sayesinde cildinizin C vitamini ihtiyacı giderilmiş olur ve güneşin ciltte yol açtığı kahverengi lekelerinde önüne geçmiş olursunuz.

C Vitamini sayesinde daha önce oluşan lekelerinde renklerinin açıldığını ve daha ten rengine yakın bir renk aldığını ;

Kaynak: http://www.gripijama.com/maydanoz-kur...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın