Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı Dizisinde Şok Ayrılık! Hangi Ünlü Oyuncu Diziye Veda Ediyor?

Masumlar Apartmanı Dizisinde Şok Ayrılık! Hangi Ünlü Oyuncu Diziye Veda Ediyor?

dila bahar
10.11.2021 - 12:36

Masumlar Apartmanı dizisine, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın veda etmesinin ardından genç oyuncu Melisa Şenolsun katıldı. Ancak bu transferle hedeflenen reytinglere ulaşılamayınca sevilen diziden ayrılık haberi geldi. Sevilen dizi Masumlar Apartmanından ayrılan ünlü isim kim? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar'ın başrollerde olduğu Masumlar Apartmanı'ndan dizi hayranlarını üzecek haber geldi.

Beklenilen Reytinglere Ulaşılamadı

Beklenilen Reytinglere Ulaşılamadı

'Madalyonun İçi' adlı kitabın 'Çöp Ev' bölümünden uyarlanan dizinin sezon finalinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın kadrodan ayrılmasıyla kan kaybetmişti. 2. sezonda ünlü oyuncu Melisa Şenolsun'u transfer ederek iddialı bir çıkış yapmak isteyen Masumlar Apartmanı yapım şirketi, senaryonun ve başrol oyuncusunun değişimiyle hedeflenen reytinglere ulaşamadı.

Afişte Yer Almıyor!

Afişte Yer Almıyor!

Son haftalarda Masumlar Apartmanı dizisinin reytinglerindeki çarpıcı düşüş dikkat çekiyordu. Kısa bir süre sonra dizinin yeni sezon afişinde yer alan Melisa Şenolsun'a yer verilmediği ortaya çıktı. Bu iki gelişmenin yanı sıra dizide Han'ın eski nişanlısı Ceylan karakterini canlandıracak olan Aslıhan Gürbüz'ün kadroya dahil olmasıyla dizide Rüya'nın hikayesinin son bulacağı öne sürüldü.

Melisa Şenolsun Kimdir?

Melisa Şenolsun Kimdir?

Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. 20 yaşında olan genç oyuncunun Efecan Şenolsun adlı bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Melisa Şenolsun’un boyu 1.70 cm, kilosu ise 59 kilodur. 6 yaşından itibaren tiyatrolarda rol almaya başlayan Melisa Şenolsun ablası sayesinde tiyatroya adım atmıştır. Ablasının tiyatro gösterisini izlemeye giden Melisa Şenolsun ablası gibi oyuncu olmaya karar vermiştir. 7 sene boyunca jimnastik ve bale kurslarına giden Melisa Şenolsun sporla iç içedir. Melisa Şenolsun’un saçları sarı, gözleri ise yeşildir. Melisa Şenolsun evli olmayıp Mehmet Ozan Dolunay ile aşk yaşamaktadır.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın