Görüş Bildir
Haberler
Maşallahları Hazırlayın: Kıvanç Tatlıtuğ'dan Demet Evgar'a Yıl Sonuna Kadar Çocuk Sahibi Olacak Ünlüler

Maşallahları Hazırlayın: Kıvanç Tatlıtuğ'dan Demet Evgar'a Yıl Sonuna Kadar Çocuk Sahibi Olacak Ünlüler

01.05.2022 - 09:30

Pandemi sebebiyle ertelenen nikahlar ve düğünler birer birer yapılırken bebek bekleyen ünlü çiftlerin haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. Görünüşe göre 2022 pek çok çifte uğurlu gelecek ve birçok anne-baba adayı bebeklerini kucaklarına alacak. Hatta bazıları çoktan aldı bile! İşte, 2022'nin ünlü anne ve babaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk 101'in Osman'ı Selahattin Paşalı baba oluyor.

Aşk 101'in Osman'ı Selahattin Paşalı baba oluyor.

Son dönemde Netflix'in Aşk 101 ve Pera Palas'ta Gece Yarısı yapımlarındaki performansıyla herkesin beğenisini kazanan Selahattin Paşalı, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Lara Tümer'le dünya evine girdi. Çiftin Bodrum'da yalnızca yakın arkadaşlar ve aile üyelerinin katıldığı sade nikah töreni kadar tören için seçtikleri kıyafetleri de sosyal medyada oldukça konuşuldu. Sıra dışı fakat şık bir tercih yapan çiftin kıyafetlerini son dönemlerin ünlü İngiliz dizisi Bridgerton'daki karakterlerin giyimlerine benzeten sosyal medya kullanıcıları dahi oldu. Mutluluklarını evlilik ile taçlandıran çiftin bebek beklediğini de hatırlatalım, Lara Tümer 8 aylık hamile. Yani Selahattin Paşalı 2022 yılının ünlü baba adaylarından biri!

Ünlü sosyal medya fenomeni Polina Chursanova Arseven anne olmaya hazırlanıyor.

Ünlü sosyal medya fenomeni Polina Chursanova Arseven anne olmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda 5 yıllık sevgilisi Kerem Arseven ile evlenen ünlü sosyal medya fenomeni Polina Chursanova Arseven, sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştığı bir videoda hamile olduğunu açıkladı. Yaklaşık 5 aydır takipçilerinden hamile olduğunu gizleyen Polina, şimdi bu süreçte yaptığı paylaşımlarda göbeğini nasıl sakladığına dair detaylar da paylaşıyor. Hamile olduğunu açıkladıktan sonra takipçilerinden yüzlerce tebrik mesajı alan ünlü fenomenin ve eşi Kerem Arseven'in hamilelik sürecine dair paylaşımlarından ne kadar heyecanlı olduğu anlaşılıyor. Polina bebeğine şu an için 'Susam' ismini takmış, güzel anne adayı ile takipçileri de Susam'ın doğumunu heyecanla bekleyecek gibi görünüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in Kurt Efe'si geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in Kurt Efe'si geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in 6 yıllık mutlu evlilikleri bebek kararı ile perçinlendi. Dizer'in hamileliği esnasında Tatlıtuğ ile sosyal medya hesaplarından paylaştığı kareleri, takipçileri adeta beğeni yağmuruna tuttu. Geçtiğimiz günlerde beklenen an geldi ve ünlü çift bebeklerini kucaklarına aldılar. Erkek bebek sahibi olan çiftin isim seçimi de oldukça sıra dışı: Kurt Efe. Eh, anne ve babadan gelen genler ortada. Kurt Efe'nin de en az babası kadar yakışıklı olacağı kesin!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, ikinci kez anne-baba oluyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, ikinci kez anne-baba oluyor.

6 yıldır mutlu evlilikleriyle herkesin takdirini kazanan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yaklaşık bir ay sonra ikinci kez anne baba olacak. Çiftin 1,5 yaşındaki kızları Lalin ise abla olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görülen, doğumu da İstanbul'da yapması beklenen Kobal'ın hamile olmasına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmediği ise gözlerden kaçmıyor. Çift henüz bebeğin ismini açıklamadı. Ne diyelim anne güzel, baba yakışıklı. Eh, daha ne olsun! İmirzalıoğlu ailesinin dördüncü üyesi kesinlikle çok şanslı olacak!

2022'nin anne adaylarından birisi de Demet Evgar.

2022'nin anne adaylarından birisi de Demet Evgar.

Başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Demet Evgar, geçtiğimiz Mart ayında işletmeci Levent Babataş ile dünya evine girdi. Aile arasında düzenlenen sade bir nikah töreni ile evlenen çiftin eğlenceli nikah pozları sosyal medyada büyük beğeni topladı. Çift önümüzdeki yaz aylarında düğün yapmayı planlıyor. Bu arada Demet Evgar'ın 3,5 aylık hamile olduğunu da belirtelim. 2022'nin ünlü anne adaylarından biri olan Evgar'a hamileliğin çok yakıştığını da söylemeden geçemeyeceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fulya Zenginer, Milan bebeği kucağına almak için gün sayıyor.

Fulya Zenginer, Milan bebeği kucağına almak için gün sayıyor.

İlk olarak Küçük Kadınlar dizisinde tanıdığımız ünlü oyuncu Fulya Zenginer de 2022'de anne olacak ünlüler kervanına girdi. 2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile hayatını birleştiren Zenginer, geçtiğimiz günlerde bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için düzenlediği partiden keyifli kareleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Erkek bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftin mutluluğu her hâllerinden belli oluyordu. Ünlü çift bebeğin ismine de karar verdi: Milan! Milan bebeği kucağına almak için gün saymaya başlayan Zenginer'e de hamilelik çok yakışmış!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın