Görüş Bildir
Haberler
Mario Gomez Beşiktaş Tarihine Geçti

Mario Gomez Beşiktaş Tarihine Geçti

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Trabzonspor karşısında da bir gole imza atarak kulüp tarihinde bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu unvanına sahip oldu. Mario Gomez, geçtiğimiz 25 hafta boyunca 19 gole imza attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşılaşmanın 76. dakikasında Ricardo Quaresma'nın sağ kanattan getirip ortaladığı topa arka direkte uçarak kafayı vuran ve takımını 1-0 öne geçiren Alman yıldız, Süper Lig'deki 19. golünü kaydetti.

Gomez, attığı bu golle bir sezonda ligde en fazla gol atan yabancı oyuncu olarak Beşiktaş tarihine adını yazdırdı.

Tecrübeli isim, geçtiğimiz hafta Eskişehirspor karşısında kaydettiği iki golle Nouma ve Demba Ba'nın 18 gollük rekoruna ortak olmuştu. Gomez, sezonun bitimine 9 hafta kala tek başına bu rekorun yeni sahibi oldu.

Beşiktaş'ın eski golcülerinden Pascal Nouma, Mario Gomez'i Twitter'dan esprili bir dille tebrik etti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alman yıldız Mario Gomez, maçtan sonra yaptığı açıklamada ise “Rekorla pek ilgilenmiyorum. Beni ilgilendiren lider olmamız” dedi.

Mario Gomez, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor maçlarından alınan 6 puanın çok önemli olduğunu belirterek, “6 puan kazandık. Buraya cuma günü geldik. 5 günden bu yana Karadeniz turundayız. Otelde zaman geçirdik ve çok sıkıcıydı. Konsantrasyonu üst düzeyde tutmamız gerekiyordu. Takımımız zor durumlarda çok iyi mentalite koyabiliyor. Henüz hiçbir şey kazanmış değiliz. 9 maçın tamamını kazanabilecek güçteyiz” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
40
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın