Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Şeytanlar Şoku: Manchester United 5-2 Galatasaray

Kırmızı Şeytanlar Şoku: Manchester United 5-2 Galatasaray

Hazırlık maçları kapsamında İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Manchester United ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. Sarı kırmızılı ekibin golleri Sinan Gümüş ve Bruma'dan geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezon hazırlıklarını İsveç'te sürdüren Galatasaray, İngiltere Premier Lig'in güçlü ekibi Manchester United ile karşı karşıya geldi.

Sarı kırmızılı ekip, sahaya 2016-17 sezonu formalarıyla çıktı. Teknik direktör Riekerink, takımını Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Dzemaili, Yasin, Sneijder, Bruma, Sinan 11'iyle sahaya sürdü.

Manchester United'ta ise yeni transfer Zlatan Ibrahimovic ilk maçına çıktı.

Manchester United maça hızlı başladı. Zlatan Ibrahimovic, 4. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Galatasaray'da Sinan Gümüş 22. dakikada eşitliği getiren golü attı. Dakikalar 40'ı gösterdiğinde ise genç yıldız Bruma Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Manchester United, ikinci yarı daha etkili oynadı. Wayne Rooney, 55 ve 58. dakikalarda attığı gollerle Kırmızı Şeytanlar'ı 3-2 öne geçirdi. 62. dakikada Fellaini farkı 2'ye çıkaran golü attı. 74. dakikada ise Juan Mata skoru 5-2'ye getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Galatasaray, hazırlık maçında Manchester United'a 5-2 mağlup oldu.

Bruma'dan 5 maçta 6 gol

Bruma'dan 5 maçta 6 gol

Sezon öncesinde 5 hazırlık maçına çıkan genç yıldız Bruma, bu maçlarda 6 gole imza atarak 2016-17 sezonunda Galatasaray'ın vazgeçilmezlerinden biri olacağının sinyalini verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ibrahimovic, Manchester United formasıyla ilk golünü attı

Ibrahimovic, Manchester United formasıyla ilk golünü attı

Manchester United'ın PSG'den transfer ettiği Zlatan Ibrahimovic, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta ilk golüne imza attı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın