Görüş Bildir
Haberler
Malatyaspor- Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Malatyaspor- Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Süper Lig'in 14. haftasında heyecan devam ediyor. Yeni Malatyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. 21 Puanı bulunan Aslan Başakşehir, Alanyaspor ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Galatasaray'da Sacha Boey ve Arda Turan maçta oynayamayacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'in 14. haftasında heyecan devam ediyor. Galatasaray, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. UEFA Avrupa Ligi'nde alınan Marsilya zaferi ile moral kazanan Galatasaray, bu zorlu mücadeleyi de kazanarak ligde yükselişe geçmeyi amaçlıyor.

Malatyaspor- Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Malatyaspor- Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Malatyaspor - Galatasaray maçı 28 Kasım Pazar günü saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. 

Yeni Malatya Stadı'nda yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde 1 maç kala zorlu gruptan çıkmayı garantileyen sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de ise inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Galatasaray, ligde çıktığı 13 müsabakada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. 21 puan toplayan 'Cimbom', haftaya lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde 8. sırada girdi.

Ligde son 3 maçını kazanamayan Yeni Malatyaspor ise 4 galibiyet, 9 yenilgiyle 12 puan elde etti ve 17. sırada yer buldu.

Malatyaspor- Galatasaray Maçını Kim Yönetecek?

Malatyaspor- Galatasaray Maçını Kim Yönetecek?

Yeni Malatyaspor - Galatasaray mücadelesini hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Samet Çavuş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın