Görüş Bildir
Haberler
Şahan Gökbakar'ın Siniri Dinmiyor! Galatasaray Taraftarına Karşı: Bu Nasıl Cahillik...

Şahan Gökbakar'ın Siniri Dinmiyor! Galatasaray Taraftarına Karşı: Bu Nasıl Cahillik...

GNS
26.11.2021 - 17:58

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın olay yaratan tepkileri dur durak bilmiyor. Kendisi de Galatasaraylı olan Gökbakar taraftarların Marsilya maçında sergilediği davranışlar hakkında açtı ağzını yumdu gözünü. Sarı kırmızılı takımın Marsilya'yı 4-2 mağlup ettiği maçta bir grup taraftarın sahaya yabancı madde atmasına son derece tepki gösteren Şahan Gökbakar ' bu nasıl cahillik?' ifadelerini kullandı. İşte Şahan Gökbakar'ın Galatasaray taraftarına tepkisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Şahan Gökbakar bu sefer de Galatasaray taraftarına sinirlendi. Marsilya maçında bir grubun sahaya yabancı madde atması Gökbakar'ın sinirlerini bozdu. İşte Gökbakar'ın o tepkileri...

Galatasaray'ın Endişesi

Galatasaray'ın Endişesi

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Marsilya'yı 4-2 mağlup etti. Mücadelenin ilk yarısında Aslan'ın 2-0 önde olduğu bölümde Marsilyalı futbolcular ve tribünler arasında gerginlik yaşandı.

Guendzouzi'nin korner kullanacağı sırada tribünlerden sahaya madde atıldı. Bunun üzerine Muslera ve Fatih Terim, tribünlerin önüne gidip sakin olmalarını istedi. Derbideki olaylar nedeniyle ceza alan Galatasaray'da 'UEFA'dan da ceza alır mıyız?' endişesi yaşandı.

Şahan Gökbakar Sinirlendi

Şahan Gökbakar Sinirlendi

Galatasaray taraftarı olan sanatçı Şahan Gökbakar, madde atanlara sert sözlerle yüklendi. Gökbakar, '2-0 önde olduğun maçta sahaya yabancı madde atmak nasıl bir cahilliktir kardeşim? Muslera top mu oynasın size laf mı anlatsın? Bu insanları ömür boyu men etmek lazım!' notuyla paylaşım yaptı. Gökbakar, TFF'nin Fatih Terim'e verdiği cezalara da sert ağır sözlerle isyan etti.

İşte Şahan Gökbakar'ın O Tepkileri

İşte Şahan Gökbakar'ın O Tepkileri

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın