Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Severler Buraya! Yakından Tanıdığımız Ünlülerin En Az Kendileri Kadar Beğenilen Kozmetik Markaları

Makyaj Severler Buraya! Yakından Tanıdığımız Ünlülerin En Az Kendileri Kadar Beğenilen Kozmetik Markaları

Serngl
27.10.2018 - 09:27

Makyaj severleri bir hayli mutlu edecek içeriğimizle karşınızdayız! Yakından takip ettiğimiz ünlülerin, en az kendileri kadar merak edilen markalarını sizler için bir araya getirdik. Rihanna, Merve Boluğur, Victoria Beckham... Kimi ararsanız var anlayacağınız.

Haydi gelin, birlikte bir göz atalım. 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rihanna - Fenty Beauty

1. Rihanna - Fenty Beauty

İlk sırada elbette ki 'Bad Girl Riri' var. Daha önce birçok kozmetik deviyle işbirliği yapan Rihanna, kendi soyadını taşıyan kozmetik markası Fenty Beauty'i geçtiğimiz yılın eylül ayında piyasaya sürmüştü. Kendisi gibi markası da ilgiyle takip edilen Riri'nin Fenty Beauty'si, şu an en çok tercih edilen kozmetik markaların başında geliyor. Rihanna'nın Fenty Beauty ürünlerini, Sephora mağazalarından satın alabilirsiniz. 

Sizin için seçtiğimiz bu muhteşem kırmızı rujun fiyatı ise 24 dolar. 😍

2. Kylie Jenner - Kylie Cosmetics

2. Kylie Jenner - Kylie Cosmetics

Kylie Jenner'ın, Kardashianlar'ın en çok merak edilen ve takip edilen üyesi olduğunu söylesek abartmış olmayız. Ünlüler arasında kozmetik furyasını başlatan ilk isimlerden biri de Kylie'ydi. Kylie'nin kozmetik ürünleri piyasaya sürüldükten sonra, rujları öylesine çok beğenildi ki; resmen satış rekorları kırdı.

Kylie'nin şu an satışta olan bu matte lip kit'i ise 29 dolar.

3. Kim Kardashian - KKW Beauty

3. Kim Kardashian - KKW Beauty

Bir diğer kozmetik markası olan ünlü ise Kim Kardashian. Kim ne yapsa, ne giyse olay oluyor biliyorsunuz. Önce Kylie ile ortak bir makyaj koleksiyonu çıkaran Kim, ardından KKW Beauty adıyla kendi markasını kurdu. Aynı zamanda markasının reklam çekimlerinde de başrolde olan Kim'in, makyaj malzemeleri de ilgiyle takip ediliyor.

Bu harika renklere sahip farın fiyatını merak edenler için söyleyelim: 21 dolar. 🤗

4. Merve Boluğur - MERVE BOLUĞUR

4. Merve Boluğur - MERVE BOLUĞUR

Kırmızı rujuyla özdeşleştirdiğimiz güzel oyuncu Merve Boluğur da, kendi adını taşıyan markasıyla rujlar tasarlıyor. Daha önce makyaj devlerine de koleksiyon hazırlayan Boluğur'un, rujları oldukça beğeniliyor.

Bu mat sıvı ruj ve dudak kaleminin fiyatı ise, 39 TL.

5. Victoria Beckham - Estèe Lauder Koleksiyonu

5. Victoria Beckham - Estèe Lauder Koleksiyonu

Victoria Beckham, kendi kozmetik markasını yaratmadı henüz ancak, makyaj devi Estèe Lauder ile yaptığı iş birliği epeyce ses getirdi. Victoria Beckham x Estèe Lauder, sofistike ve çekici bir koleksiyon. Victoria'nın modayı, renkleri ve feminenliği mükemmel bir şekilde yansıttığı bu ürünler de makyaj severler tarafından oldukça beğeniliyor. 

Makyajla lüksü bir araya getiren bu koleksiyonun parçalarının fiyatı ise, yaklaşık 50 dolardan başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nicki Minaj - MAC Koleksiyonu

6. Nicki Minaj - MAC Koleksiyonu

ABD’li rapçi Nicki Minaj da kozmetik dünyasına adım atan ünlü isimlerden. Ünlü makyaj markası MAC'e, M·A·C x Nicki Minaj adıyla bir koleksiyon hazırlayan Nicki'nin rujları öylesine çok beğenildi ki; hayranları kendi markasını yaratması için ünlü yıldıza adeta baskı yapıyor.

Her birini sürmek değil, adeta yemek isteyeceğiniz bu şeker rujların fiyatı ise 83 TL. 😍

7. Drew Barrymore - Flower Beauty

7. Drew Barrymore - Flower Beauty

ABD’li oyuncu Drew Barrymore da kendi kozmetik markasını yaratan ünlülerden. Allure Dergisi tarafından verilen “Allure Beauty Award”dan ödüllü bir aydınlatıcısı da bulunan ünlü oyuncunun, kozmetik ürünleri uygun fiyatlı oluşuyla da gönülleri fethediyor ve oldukça beğeniliyor. 

Rujun fiyatı ise 9 dolar.

8. Iman - Iman Cosmetics

8. Iman - Iman Cosmetics

Bir dönemin ünlü top modeli ve David Bowie’nin eski eşi Iman, özellikle siyahiler için çıkardığı kozmetik markasıyla gönüllerde taht kurmuş durumda.

9. Salma Hayek - Nuance Beauty

9. Salma Hayek - Nuance Beauty

Ünlü oyuncu Salma Hayek de kozmetik dünyasına adım atan isimlerden. Salma Hayek’in kendi güzellik ve kozmetik markası Nuance Beauty, özellikle ABD'li kadınlar arasında oldukça popüler bir marka haline gelmiş durumda.

Fondötenin fiyatı ise 14 dolar.

10. Kerimcan Durmaz - Kerimcan Durmaz Cosmetics

10. Kerimcan Durmaz - Kerimcan Durmaz Cosmetics

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Kerimcan Durmaz'ın, kendi adını verdiği kozmetik markası, piyasaya çıktığı günden beri oldukça ses getirdi. Birçok renkte ürettiği mat ve kalıcı rujlar sevilerek kullanılıyor.

Bu Matte Liquid Lipstick'in fiyatı ise 60 TL.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ashley Tisdale - Illuminate By Ashley Tisdale

11. Ashley Tisdale - Illuminate By Ashley Tisdale

ABD’li şarkıcı, yapımcı ve oyuncu Ashley Tisdale, 2016 yılında kozmetik markası Illuminate By Ashley Tisdale'ı piyasaya sürdü. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan markanın içerisinde, bütün güzellik ürünleri yer alıyor. Ayrıca oldukça da hesaplı. 

Bu Beach Goddess Palette'in fiyatı ise 12 dolar. 😍

12. Jessica Alba - Honest Beauty

12. Jessica Alba - Honest Beauty

Güzeller güzeli ABD’li oyuncu Jessica Alba da, kozmetik markası sahibi bir iş kadını. Honest adıyla kurduğu kozmetik markasını ise diğerlerinden ayıran bir özelliği var: Alba'nın ürünlerinin hepsi organik!

Bu yüz kreminin fiyatı ise, 27.99 dolar.

13. Eva Mendes - Circa Beauty

13. Eva Mendes - Circa Beauty

Ünlü oyuncu Eva Mendes de kozmetik sektörüne adım atan isimlerden. Circa adıyla piyasaya sürdüğü ürünleri ise oldukça beğeniliyor. Circa'nın ürünleri, ABD'nin en büyük ilaç ve kozmetik mağaza zinciri olarak bilinen Walgreens’te satılıyor. 

Bu aydınlatıcının fiyatı ise 13 dolar.

14. Danla Biliç - DANLA

14. Danla Biliç - DANLA

Son zamanlarda çektiği makyaj videolarıyla tanıdığımız Danla da, kozmetik işine adım atanlardan. Kendi adıyla ürettiği likit rujlar öyle çok beğenildi ki, stoklardaki ürünler kısa süre içerisinde tükendi.

DANLA'nın rujları ise 40-50 lira civarı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
26
16
9
8
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shiroshinju

Mat rujlardan nefret ettiğim kadar hiç bir makyaj ürününden nefret etmedim.Ne sürüldükten sonra görüntüsünü seve bildim,ne de verdiği hissi.Heryer de bunlarl... Devamını Gör