Görüş Bildir
Haberler
17 Madde İle Ünlü İsimlerin Sizi Çok Şaşırtacak Sahne Arkası Kaprisleri

17 Madde İle Ünlü İsimlerin Sizi Çok Şaşırtacak Sahne Arkası Kaprisleri

cakyz
14.09.2015 - 23:57

Ünlüler tuhaf insanlar. Ancak tuhaf insanlar mı ünlü oluyor, yoksa insan ünlü olunca mı tuhaflaşıyor, orasına bu içeriği okuduktan sonra siz karar verin:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kanye West

1. Kanye West

Soyunma odasındaki tüm duvarların ve eşyaların beyaz olmasını şart koşan Kanye West, kızı North için de sahne arkasında bazı taleplerde bulunuyor: 8000 dolar değerinde bir yatak, North'un sevdiği kanalları gösteren bir televizyon ve bir şeyler yemek istemesi durumunda gurme atıştırmalıklar hazırlayacak bir şef.

2. Katy Perry

2. Katy Perry

Ünlü şarkıcı, kuliste şarap ve meyve bulundurulmasını şart koşuyor. Aynı zamanda, soyunma odasının özel üretim Fransız lambaları, üzerinde isminin yazdığı bir yönetmen sandalyesi ve cam kapaklı bir buzdolabı ile dekore edilmesini talep ediyor. Katy Perry'nin en ilginç isteği ise çalışanlardan hiçbirinin kendisi ile konuşmaya kalkışmaması.

3. Nicki Minaj

3. Nicki Minaj

Kovalarca kızarmış baharatlı tavuk kanadı ve limonata talep eden Nicki Minaj'in tuhaf isteklerinden biri ise odasının fırından yeni çıkmış hamur işi kokusuna benzeyen bir koku yayan mumlarla doldurulması.

4. Mariah Carey

4. Mariah Carey

Kuliste yavru kediler, şampanya ve körüklü pipet bulundurulmasını şart koşuyor. Ayrıca iki adet hava filtresi, sakızını çöpe atacak bir asistan ve kendisine merdivenlerde yardım edecek ikinci bir asistan talep ediyor.

5. Lady Gaga

5. Lady Gaga

Yarısı oda sıcaklığında bekletilmiş, yarısı soğutulmuş 56 şişe su, içinde 4 gramdan az şeker ve keten tohumu bulunduran fıstık ezmesi, Queen, Billie Holiday ve David Bowie posterleri talep eden Gaga'nın, bir turne sırasında pembe kabarık kasık tüyleri olan bir vitrin mankeni istediği de biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Christina Aguilera

6. Christina Aguilera

Nesquik ve ayağını ovacak bir masörün kuliste hazır bulundurulmasını bekliyor.

7. Cher

7. Cher

Sadece peruklarını koymak için ayrı bir oda talep ediyor.

8. Morrissey

8. Morrissey

Morrissey, 2012'de sahne aldığı bir festivalde, kendisi festival alanına vardıktan sonra tüm çalışanların, diğer sanatçıların ve festival jürisinin ofislerine kapanmalarını talep etmişti. Konser sırasında ise göz kırpmasından hoşlanmadığı bir jüri üyesini salondan attırmıştı.

9. Van Halen

9. Van Halen

Ünlü metal grubu, M&M şekerlerini kahverengi olanları ayıklanmış olarak istiyor.

10. Lionel Messi

10. Lionel Messi

Barcelona'nın yıldızı Messi, konaklayacağı bir otel odasında basketbol potası, ikisi sıcak biri soğuk olmak üzere 3 jakuzi, özel bir hizmetçi ve tamı tamına 28 santigrat derece olan bir havuz olmasını şart koşmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jack Nicholson

11. Jack Nicholson

The Departed (Köstebek) filmini çekerken, biri bir dildoyla diğeri de bir aktrisin poposundan kokain çektiği iki sahne olmasını talep etti. Bunlar senaryoda olmamasına rağmen yönetmen Martin Scorsese bu talepleri kabul etti.

12. Iggy Pop

12. Iggy Pop

Odasının homoseksüel bir tasarımcı tarafından dekore edilmesini isteyen Iggy Pop, içinde ölümcül derecede obez insan resimlerinin olduğu gazetelerin de -kendisini eğlendirdiği gerekçesiyle- hazır bulundurulmasını istiyor.

13. Jennifer Lopez

13. Jennifer Lopez

Odasının tamamen beyaz olmasını talep eden Jennifer Lopez, domates, elma ve üzüm suyu görmeye ise tahammül edemiyor.

14. Barbra Streisand

14. Barbra Streisand

Sahne almadan önce tüm alanın özel eğitimli polis köpekleri tarafından aranmasını, tüm kapılarda metal detektör bulunmasını ve güvenlik görevlilerinin asla tişört giymemelerini istiyor.

15. Marilyn Manson

15. Marilyn Manson

Ayı şeklinde şekerlemeler ve kel ve dişsiz bir fahişe istiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Justin Timberlake

16. Justin Timberlake

Dokunacağı tüm kapı kollarının iki saatte bir dezenfekte edilmesini talep ediyor.

17. Britney Spears

17. Britney Spears

Ünlü şarkıcı, 2011'deki turnesi sırasında Mc Donald's çizburgerleri (ekmekleri olmadan) istemiş ve turne personeline eğer soyunma odasında telefon çalacak olursa 5000 dolar ceza ödemeleri gerekeceğini söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
56
20
12
10
7
3