Görüş Bildir
Haberler
Macron'un Eşi, Erkek Olarak Doğduğunu İddia Edenlere Dava Açacak

Macron'un Eşi, Erkek Olarak Doğduğunu İddia Edenlere Dava Açacak

Batuhan
21.12.2021 - 09:33

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron'un, geçtiğimiz günlerde hakkında ortaya atılan erkek olarak doğduğu ve adının 'Jean-Michel Trogneux' olduğu iddiaları üzerine dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, erkek olarak doğduğuna ilişkin iddialar sonrası dava açmaya hazırlanıyor.

Brigitte Macron hakkında geçtiğimiz günlerde sosyal medyada 'erkek' olarak doğduğu ve adının 'Jean-Michel Trogneux' olduğu iddia edilmişti. Trogneux, Brigitte Macron'un kızlık soyadı olarak biliniyor.

Şikayetçi olacaklar

Şikayetçi olacaklar

Fransız basınında yer alan ve Brigitte Macron'un yakınlarına dayandırılan haberlerde, Brigitte Macron'un hakkındaki iddialar üzerine şikayetçi olmaya hazırlandığı ifade edildi. Brigitte Macron tarafından ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

24 yaş fark var

24 yaş fark var

Bazı sosyal medya kullanıcıları söz konusu iddialara 'kanıt' olarak Brigitte Macron'un gençliğine ait az sayıda fotoğraf olmasını ve bu fotoğraflarda 'boynunu gizleme' eğiliminde olmasını gösterdi. Bazı kullanıcılar da bu iddiaların komplo teorisi olduğunu öne sürdü.

Emmanuel Macron (44) ile Brigitte Auziere (68) arasında 24 yaş var. Macron ve eşi arasındaki yaş farkı, seçim sürecinde ikiliyi çok yıprattı. Hatta bir dönem Cumhurbaşkanı adayının eşcinsel olduğu bile söylendi. Bu dedikodunun eşi Brigitte Macron'u çok üzdüğü biliniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oylum savrukcu

Niye dava açıyomuş ki Allah Allah? Yani bir hakaret yok bişey yok. aksine gurur duymalı. di mi lan onedio? kimdi o 3 günde 1 transseksüel fotolarını geçirdik... Devamını Gör