Görüş Bildir
Haberler
Lutfi Arıboğan'dan Fenerbahçe'ye Cevap

Lutfi Arıboğan'dan Fenerbahçe'ye Cevap

Enver K.
21.05.2015 - 17:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Basketbol Federasyonu Başkanı adayı Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe Kulübü'nün açıklamalarına yanıt verdi.

Yazılı bir açıklama yapan Arıboğan'ın sözleri şöyle;

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, Basketbol ailesinin yoğun destek ve daveti ile yola çıktığım Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan adaylığım ile ilgili olarak bugün talihsiz bir açıklama yapmıştır.

Baştan aşağı haksız itham ve iftiralarla dolu metnin seçim sonuçlarına etki etmek maksadıyla taktik bir manevra olarak yazıldığı spor kamuoyu tarafından bilinmektedir.

Her şeyden önce bu açıklama sadece bana değil, Türkiye'nin her yerinden bu yola çıkmamda beni destekleyen, yüreklendiren ve imzaları ile aday gösteren kişi ve kurumlara karşı da yapılmış büyük bir saygısızlıktır.

Bu tür açıklamaların beni, Türkiye Basketbolunu güçlendirmek ve uluslararası alanda sürdürülebilir başarılara ulaştırmak hedefi ile çıktığım yoldan geri döndüremeyeceğinin ve aynı mücadele azmi ile yola devam edeceğimin bilinmesini isterim.

Hakkımda daha önce de benzer metinler ile hedef şaşırtmaya çalışanlar ile hukuki haklarımı kullanarak, yasalar önünde hesaplaşacağımı bir kez daha belirtiyorum.

Yeni Türkiye Basketbol Federasyonu başkanının seçileceği olağanüstü genel kurul öncesi gündemi kirletmeye çalışanlara en güzel cevabı değerli genel kurul delegelerinin vereceğine inanıyor, Basketbol Ailesi'ne verdikleri destek için tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.'

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın