Görüş Bildir
Haberler
Lukapu’dan Annelere ve Çocuklarına %35 İndirim

Lukapu’dan Annelere ve Çocuklarına %35 İndirim

İster 23 Nisan için çocuklarınıza, ister 11 Mayıs Anneler Günü'nde eşinize ya da annenize en güzel fotoğraflarınızdan oluşan bir fotokitap hediye edin.

Fotoğraflar keyifli anları saklamanın en güzel yolu. Fakat çektiğimiz fotoğraflar bilgisayarlarımızın ve cep telefonlarımızın

hafızalarında unutulmaya yüz tutuyor. Lukapu bu problemi ortadan kaldıran yepyeni bir servis. Baskı kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkan Lukapu ile tüm fotoğraflarınızı bir kaç adımda harika bir fotokitaba dönüştürebiliyorsunuz.

Lukapu; sevdiklerinizi sevindirmeniz için çok güzel bir kampanya hazırlamış. Bu iki anlamlı gün için herkese; 23 Nisan’a kadar tüm ürünlerinde %35, 4 Mayıs’a kadar da yine tüm ürünlerinde %20 indirim yapmış.

İndirimden yararlanmak için yapmanız gereken ise çok basit; https://www.lukapu.com/lukapu-nu-yarat.html adresindeki

sayfalarına girerek fotokitabınızı hazırlamakta kullanacağınız Lukapu Designer programlarını indirmek. İndirim için kullanacağınız kupon kodunuz ise sizin için görüntülenecektir.

Lukapu Fotokitap ile ilgili sorun ve görüşleriniz için 0212 279 5060 numaralı telefonlarını arayabilir ya da destek@lukapu.com e-posta adreslerine mail atabilirsiniz.

http://www.lukapu.com

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın