Görüş Bildir
Haberler
Lost Ark'ta Hangi Sınıfı Seçmelisin? Hangi Sınıf Senin İçin Daha Uygun?

Lost Ark'ta Hangi Sınıfı Seçmelisin? Hangi Sınıf Senin İçin Daha Uygun?

Çıktığı günden bu yana yüz binlerce oyuncu tarafından aktif olarak oynanan, oyuna girmek için on binlerce sıra beklediğiniz Lost Ark oyununda özellikle yeni başlayacak oyuncular ve 50 level olmayı başarıp 2. karakterlerini oluşturacak oyuncular için oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz bir içerik hazırladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bard (Mage)

1. Bard (Mage)

Oyunda ilerledikçe ilerleyen levellarda takımınızda bir Bard'ın olması sizin için hayatı oldukça kolaylaştırabiliyor. Oldukça yüksek kalkanlara ve iyileştirme etkilerine sahip olması Bard'ı oyundaki en önemli karakterlerden birisi yapıyor. Ancak unutmayın Bard ile oyun sonuna tek başınıza gelmek oldukça zor olabilir.

2. Sorceress (Mage)

2. Sorceress (Mage)

İlk karakter olarak açılmasını önermiyoruz. İlk karakterinizden sonra açabileceğiniz karakterlerden bir tanesi Sorceress'dir. Yüksek hasarı olmasına rağmen düşük savunma özellikle ve savaş sırasında önemli konum alma gereksinimi acemi oyuncular için zorluklara sebep olabilir.

3. Berserker (Warrior)

3. Berserker (Warrior)

RPG oyunlarının vazgeçilmezi olan savaşçıların Lost Ark oyunundaki yüzü olan Berserker için tanklığı daha geri planda ama hasarı önde planda olan bir savaşçıdır. Oynaması birçok sınıftan daha eğlencelidir.

4. Gunlancer (Warrior)

4. Gunlancer (Warrior)

Geleneksel tank deneyimini yaşamak isteyen oyuncuların tercih ettikten sonra oldukça memnun kalacağı sınıf olan Gunlancer, Yüksek canı ve güçlü savunma mekanikleri ile özellikle takımınızdaki diğer oyuncuların hasar almaması konusunda işe yararsınız.

5. Paladin (Warrior)

5. Paladin (Warrior)

Bir savaşçıdan destek mi olur diye düşünecek olabilirsiniz. Ancak Paladin sınıfı Bard kadar yüksek iyileştirme ve kalkan değerlerine sahip olmasa da savaşçı özellikleri ile takımına savaşlarda sürekli hasar desteği de verebilmesi ile tercih edebileceğiniz sınıflardan bir tanesi oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Striker (Martial Artist)

6. Striker (Martial Artist)

Striker yüksek bir hasara ve yüksek bir kritik şansına sahip olsa da kontrol edilmesi en zor sınıflardan birisidir. Çıkardığı hasarın yanında yapacağınız en ufak bir hata sizi ölüme götürebilir.

7. Wardancer (Martial Artist)

7. Wardancer (Martial Artist)

Savaş sırasında görsel olarak muhteşem hissettiriyor olsa da Wardancer sınıfı takım içerisinde ne sürekli hasar görevini, ne desteklik görevini ne de tanklık görevini yerine getiremediği için pek tercih etmenizi önermeyiz.

8. Scrapper (Martial Artist)

8. Scrapper (Martial Artist)

Yeni oyuncu dostu olarak tanımlayabileceğimiz Scrapper, güçlü savunması ile sizin hayatta kalmanıza sebep olacaktır ancak hasarınız vasat olacaktır.

9. Soulfist (Martial Artist)

9. Soulfist (Martial Artist)

Hızlı oynanışı, yüksek hasara sahip olması ve oynamasının eğlenceli olması Soulfist'i kesinlikle oynamanızı önerdiğimiz sınıflardan birisi olarak yer alıyor. Kendi ana sınıfım olmasıyla birlikte ultisi uyanışla birlikte çok ani ve çok yüksek hasarlar çıkartabilirsiniz.

10. Gunslinger (Gunner)

10. Gunslinger (Gunner)

Gunslinger tek başına oynayan oyuncular için en iyi tercihlerden birisi olabilir. Sürekli hasarı, hareketliliği ve yüzde 10 fazladan kritik hasarı ile pvede en güçlü sınıflardan birisi konumuna geliyor olsa da Gunslinger sınıfında ustalaşması da bir hayli zor oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Artillerist (Gunner)

11. Artillerist (Gunner)

Artillerist sınıfı sürekli hasarı olan ancak gerektiği durumda destek olarak da konumlandırabilirsiniz. Bard kadar iyi bir kalkana sahip olmasa da grubunuzdaki sürekli hasar eksikliğini kapatmada oldukça iyidir.

12. Deadeye (Gunner)

12. Deadeye (Gunner)

Deadeye sınıfı Gunslinger sınıfı ile benzer özelliklere sahip olsa da ilerleyen oyunda birçok istatistikte Gunslinger sınıfının altında kalmaktadır. Bu yüzden benzer oyun mekaniklerine sahip olan iki sınıftan Gunslinger'ı tercih etmenizi öneririz.

13. Sharpshooter (Gunner)

13. Sharpshooter (Gunner)

Menzilini korumayı sevenlerin tercih edebileceği bir sınıf olan Sharpshooter, yüksek hasar katkısı ve takımına verdiği yüzde 6'lık hasar güçlendirmesi ile önemli bir sürekli hasar kaynağı olabilir. Sharpshooter sınıfının birçok yeteneği kendisine korumaya yönelik olması genellikle sınıfı düz vuruşunuzu kullanmanıza itiyor.

14. Shadowhunter (Assassin)

14. Shadowhunter (Assassin)

Shadowhunter sınıfının temel istatistikleri biraz düşük kalıyor olması sizi ilerleyen oyunda zorlayabiliyor olsa da, özellikle yeni başlayanlar için tercih edilebilecek iyi bir sınıftır. Shadowhunter sınıfının yüzde 12'lik ekstra hasar artışı ve kısa süreliğine şeytana dönüşerek hızını ve canını arttırma özelliği Shadowhunter için önemli bir yere sahiptir.

15. Deathblade (Assassin)

15. Deathblade (Assassin)

Elindeki üç bıçağı ile birlikte Deathblade sınıfı oldukça havalı gözükmektedir. Ancak oyunun ilerlemesiyle birlikte Deathblade'in hasarı yetmemeye başlayacak ve takımınız için faydalı olmaktan çok zararlı olmaya başlayacaksınız.

İlginizi Çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın