Görüş Bildir
Haberler
Lionel Messi'yi Geride Bıraktı Sırada Cristiano Ronaldo Var! Arda Güler'den Rekor Üstüne Rekor

Lionel Messi'yi Geride Bıraktı Sırada Cristiano Ronaldo Var! Arda Güler'den Rekor Üstüne Rekor

Bahadır
13.07.2023 - 16:05

Fenerbahçe ve Milli Takım'da gösterdiği başarılı performansla Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler'in transfer duyurusunun yankıları hala sürüyor. İspanyol ekibin resmi Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımın beğeni sayısı, Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'e transfer olduğu duyuruyu geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkes çok etkilendi

Herkes çok etkilendi

Geçtiğimizi gün yeni takımıyla ilk kez sahaya çıkan Arda, antrenmandaki performansıyla adeta göz kamaştırdı. İspanya basınında tüm dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu, attığı golle de sosyal medyayı bir kez daha salladı.

NATO zirvesinde konu oldu

NATO zirvesinde konu oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, tüm dünyanın yakından takip ettiği toplantıda, Arda hakında küçük bir sohbette bulundu. Başbakan Sanchez, Arda Güler hakkında, 'Çok büyük bir futbolcuymuş' diye konuştu.

Çalışkanlığı takdir topladı

Çalışkanlığı takdir topladı

Antrenmanlara geliş gidişteki disiplini ve azmiyle dikkat çeken Arda, tesislere ilk gelen ve en son ayrılan kişi oldu. Ancelotti'yi de antrenmanlardaki üstün performansıyla etkileyerek bu sezon formayı kapma ihtimalinin yüksek olduğunu kanıtladı.

Transfer duyurusu rekor kırdı

Transfer duyurusu rekor kırdı

Real Madrid'in 6 Temmuz'da paylaştığı transfer duyurusu, daha şimdiden 915 bin beğeniyi geçti. Bu beğeni sayısıyla milli futbolcumuz, Twitter tarihinde en çok beğeni alan transfer duyurusunda ikinci sıraya yerleşti. Üçüncü sırada Messi'nin PSG'ye transferi yer alıyor. Arjantinli yıldızın paylaşımında 807 bin beğeni mevcut. Listenin ilk sırasında ise Portekizli efsane Cristiano Ronaldo yer alıyor. Ronaldo'nun ikinci Manchester United dönemini başlatan tweet, 1 milyon 800 bin beğeniye sahip.

Real Madrid'in Arda paylaşımını da şöyle bırakalım 😬

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
23
6
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Handan Kargin

Yani, nereyi acsam bu çocuk? Resmen tiksindirdiler, sanki atomu parçalamış? Kansere çare bulmuş? Alt tarafı futbol? Bir sürü parayı şimdiden cebe indirdiyse ... Devamını Gör

Ali Vukal

Haberi açmak zorunda değildin?

Thistle

Yavrum, milyonlarca Türk bu paylaşımı beğendi. Messi'nin PSG transferini PSG hariç kim beğensin?

victor shole

Tek korkum şu çocuğun yem olması. İnşallah kendine dikkat eder, şımarmaz ve çok çok başarılı olur.