Görüş Bildir
Haberler
Lider Trabzonspor'un Yeni Transferi Açıklandı! Emrehan Gedikli Kimdir? Emrehan Gedikli Kaç Yaşında ve Nereli?

Lider Trabzonspor'un Yeni Transferi Açıklandı! Emrehan Gedikli Kimdir? Emrehan Gedikli Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
07.02.2022 - 21:30

Spor Toto Süper Lig'de 57 puanla liderliğini koruyan Trabzonspor bu akşam yeni transferini açıkladı. Bordo mavili takım bir süredir anlaşma sağlamaya çalıştığı Emrehan Gedikli'yi Bayer Leverkusen'den transfer etmeyi başardı. Ara transfer döneminde 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Emrehan Gedikli'nin bonservisinin 800 bin Euro karşılığında alındığı bildirildi. Peki Emrehan Gedikli kimdir? Emrehan Gedikli kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lider Trabzonspor, ligde birinciliği kimseye kaptırmamak için çalışmalarına devam ediyor. Ara transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan bordo mavili ekibin yeni oyuncusu belli oldu. Trabzonspor; Jean Evrard Kouassi, Edin Visca, Tymoteusz Puchacz, Yusuf Erdoğan, Enis Destan, Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen'in ardından 9. hamlesini Emrehan Gedikli gerçekleştirdi. Peki Emrehan Gedikli kimdir? Emrehan Gedikli kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Emrehan Gedikli Kimdir?

Emrehan Gedikli Kimdir?

Emrehan Gedikli, 25 Nisan 2003'te Almanya'nın Oberhausen şehrinde dünyaya gelmiştir. Futbola 1.FC Mülheim Styrum'da başlayan ve mevki forvet olan Gedikli, 2010 yılında ülkenin köklü ekiplerinden Bayer Leverkusen'in altyapısına transfer olmuştur.

Alt yaş gruplarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolcu, Almanya Milli Takımı'ndan davet almıştır. U15'te 2 maça çıkan Emrehan, U16'da 5 maçta 3 gol, U17'de 8 maçta 6 gol, U18'de 1 maç, U19'da ise 4 maçta 1 gol atmıştır.

Temmuz 2020'de Leverkusen'de profesyonel olan 18'lik forvet, Bundesliga'da 1, Avrupa Ligi'nde ise 3 maçta şans bulmuştur. Forvetin yanı sıra sağ kanatta da oynayabilen Emirhan Gedikli, özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ve bitiriciliği ile ön plana çıkmaktadır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın