Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'un Yeni Transferi Doğuhan Aral Şimşir Kimdir? Doğuhan Aral Şimşir Kaç Yaşında, Nereli?

Trabzonspor'un Yeni Transferi Doğuhan Aral Şimşir Kimdir? Doğuhan Aral Şimşir Kaç Yaşında, Nereli?

GNS
27.01.2022 - 17:55

Spor Toto Süper Lig'de lider konumundaki Trabzonspor yeni bir transfer haberiyle gündeme geldi. Danimarka Süper Ligi'nde Midtjylland altyapısından A takıma yükselen Doğuhan Aral Şimşir'in Trabzonspor'la prensipte anlaştığı ifade edildi. Trabzonspor'un futbolcuya olan ısrarlarının devam ettiği söylenirken, Danimarkalı kulübün Doğuhan Aral'ı kaybetmemek için tedbir aldıkları da söylendi. Peki Doğuhan Aral Şimşir kimdir? Doğuhan Aral Şimşir kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'de zirvede yer alan Trabzonspor'un kadrosunu daha da iyileştirmeye gittiği gözlerden kaçmıyor. Bir süredir Doğuhan Aral Şimşir'i transfer etmeye çalışan bordo mavili kulübün, futbolcuyla prensipte anlaşmış olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor taraftarları Doğuhan Aral Şimşir'in kim olduğuna dair araştırmalar yapmaya başladı. Peki Doğuhan Aral Şimşir kimdir? Doğuhan Aral Şimşir kaç yaşında ve nereli? Doğhan Aral Şimşir hangi ligde oynuyor? İşte detaylar...

Doğuhan Aral Şimşir Kimdir?

Doğuhan Aral Şimşir Kimdir?

Doğuhan Aral Şimşir 19 Haziran 2022'de Danimarka'da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslı'dır. Doğuhan Aral Şimşir, futbola da HB Köge takımının altyapısında başlamıştır. Başarılı performansıyla dikkat çeken Şimşir, Danimarka'nın köklü kulüplerinden FC Midtjylland'ın altyapısına geçiş yapmıştır. Altyapıdaki başarısı ile dikkatleri çeken Doğuhan Aral Şimşir 2021 yılında 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükselmiştir.

Bu yıl özellikle Uefa Gençlik Ligi’nde oynadığı 4 maçta 5 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç sol kanat bu sezon toplam 13 maçta 9 gol 2 asistle oynadı. Doğuhan Aral, Trabzonspor U19 takımına da 1 gol atmıştır.

Performansıyla Danimarka Milli Takımı’nın alt kategorilerine de sürekli çağrılan futbolcu, U16’da 9 maç (3 gol), U17’de 9 maç (2 gol), U18’de 2 maç ve U19’da 1 maçta şans bulmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın