Görüş Bildir
Haberler
LG'nin Duygusal Telefonu Türkiye'ye Geliyor

LG'nin Duygusal Telefonu Türkiye'ye Geliyor

ATKN
20.03.2015 - 10:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

LG'nin karakterli telefon olarak nitelendirdiği akıllı telefonu Güney Kore'den sonra içerisinde Türkiye'nin de bulunduğu yeni ülkelerde satışa sunuluyor.

LG'nin 2014 yılının sonlarına doğru duyurduğu karakterli telefonu LG AKA, sahip olduğu ilginç özellikleri ile dikkat çekmişti.

Kullanıcısının ruh halini gösteren animasyonlara sahip akıllı telefonu firma ilk olarak sadece kendi ülkesinde satışa sunmuştu. Diğer ülkelerde satışa sunulması beklenmeyen akıllı telefon için güzel haber ise geldi.

Güney Koreli firma karaktere sahip akıllı telefonu LG AKA'yı dünya pazarına sunmaya karar verdi. Türkiye'de de satışa çıkacak telefon ayrıca Hong Kong, Çin, Tayvan ve Singapur'da da satışa sunulacak.

LG AKA'nın özelliklerine baktığımızda ise akıllara LG G3 Beat modelleri geliyor. 5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip modelde 720p çözünürlük tercih edilmiş. 4 çekirdekli Snapdragon 400 işlemci kullanan model 1.5 GB RAM'e sahip.

16 GB dahili hafıza, microSD kart desteği, 8 Megapiksel çözünürlükte lazer odaklamalı arka kamera, 2610mAh gücünde batarya LG AKA yer alan diğer özelliklerden. Kendi ülkesinde 455 dolar fiyat etiketine sahip olan telefonun Türkiye'de kaç liraya satılacağı ise henüz açıklanmış değil.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0