Görüş Bildir
Haberler
Leyla İle Mecnun Ne Zaman Başlayacak? Onur Ünlü'den Heyecanlandıran Paylaşım!

Leyla İle Mecnun Ne Zaman Başlayacak? Onur Ünlü'den Heyecanlandıran Paylaşım!

Sunay Korkmaz
01.06.2021 - 23:43

Leyla ile Mecnun dizisi Exxen için yeniden çekiliyor. Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerde oynayacağı Leyla ile Mecnun'un 2021 versiyonunda yönetmen koltuğunda ise yine Onur Ünlü oturacak. Yönetmen Onur Ünlü ise Instagram hesabından Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Efsane dizi Leyla ile Mecnun'un yeniden tam kadro olarak çekileceği ve Exxen'de izleyeciyle buluşacağını açıklanmıştı. Diziyle ilgili yeni paylaşım, yönetmen Onur Ünlü'den geldi.

Dizinin hayranlarının bir bakışta hatırlayacağı Kireçburnu sahilinin görüntüsünü paylaşan Onur Ünlü bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, senaryosunu Burak Aksak'ın yazdığı efsane dizi Leyla İle Mecnun, Exxen'de yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye'de en çok izlenen yapımlar arasında yer alan dizinin kadrosunda Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant gibi usta isimler alıyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın