Görüş Bildir
Haberler
Leyla İle Mecnun Geri Mi Dönüyor? Leyla İle Mecnun Exxen’de Olacak Mı?

Leyla İle Mecnun Geri Mi Dönüyor? Leyla İle Mecnun Exxen’de Olacak Mı?

Yayınladığı zaman fenomen haline gelen Leyla İle Mecnun dizisi hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Tv100'ün iddiasına göre Leyla İle Mecnun dizisi tekrardan ekranlara dönüyor. Acun Ilıcalı’nın online dizi izleme platformu olan Exxen’de yeniden çekilecek olan Leyla İle Mecnun’un yönetmeni ise yine Onur Ünlü olacak. İşte Leyla İle Mecnun hayranlarını sevindiren gelişmenin detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Leyla İle Mecnun Geri Dönüyor

Leyla İle Mecnun Geri Dönüyor

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yayın hakları Acun Ilıcalı tarafından satın alınan Leyla ile Mecnun dizisi ocak ayında piyasaya çıkarılan dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanacak. Sihirli Annem dizisinden sonra yeniden çekilecek 2. dizi olan Leyla ile Mecnun'un yönetmenliğini yine Onur Ünlü yapacak.

Leyla İle Mecnun Eski Kadro Olacak Mı?

Leyla İle Mecnun Eski Kadro Olacak Mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Melis Birkan, Müge Boz, Zeynep Çamcı, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Ege Tanman gibi isimler yer alıyordu. Yaz aylarında başlaması planlanan dizinin ekibiyle görüşmeler başladı. Dizinin Exxen'de yayınlanacak versiyonunda hangi oyuncuların oynayacağı henüz bilinmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın