Görüş Bildir
Haberler
Lenfoma İle Mücadele Eden Boğaç Aksoy’dan Şok Karar!

Lenfoma İle Mücadele Eden Boğaç Aksoy’dan Şok Karar!

dila bahar
19.10.2021 - 18:32

Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser rolü ile akıllara kazınan Boğaç Aksoy’un tekrardan ekranlara döneceği ortaya çıktı. Bir süredir lenf kanseri ile mücadele eden Boğaç Aksoy bu haberi sosyal medya hesabından paylaşıp sevenlerinden dua istemişti.  Boğaç Aksoy'dan gelen haber, hayranlarını sevindirdi.  Peki, Boğaç Aksoy’un yeni projesi ne olacak? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lenf kanseri olan ve tedavi gören Boğaç Aksoy tedavi olmasına rağmen, oyunculuktan vazgeçmeyeceğini söyledi. Oyuncu setlere dönmeye hazırlanıyor. Kış aylarında yeni filme başlayacak olan Boğaç Aksoy’un yeni filminin konusu ne?

Boğaç Aksoy'un Yeni Filmi

Boğaç Aksoy'un Yeni Filmi

Yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı filmlerle Uluslararası alanda ödüller alan Volkan Karataş, çekimlerine 2022'nin kış aylarında başlayacağı yeni filminde başrol oynayacak ismin Boğaç Aksoy olduğunu açıkladı. Volkan Karataş ve Boğaç Aksoy yeni filmin çekimleri için çekimin gerçekleşeceği madeni keşfe çıktılar. Yeni projesinde bilim insanını canlandıracak olan Boğaç Aksoy, bu proje için mors alfabesi öğreniyor. Volkan Karataş, 'Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığım bu film, elde ettiğim bilgiler ışığında 100 yıl sonra dünyada neler olacağını gösterecek' dedi.

Boğaç Aksoy Kimdir?

Boğaç Aksoy Kimdir?

30 Temmuz 1989 İzmit doğumlu olan Boğaç Aksoy, 2006 yılında Fenerbahçe Lisesinden mezun olan ünlü manken ve oyuncu, liseden sonra üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır. Her zaman eğitimine önem veren ünlü manken ve oyuncu Boğaç Aksoy, oyunculuğunu geliştirebilmek için de kuruculuğunu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'ün üstlendiği Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Arka sokaklar dizisinde 4 sezon rol alan Aksoy'un canlandırdığı Volkan karakteri oldukça sevilmişti.

Boğaç Aksoy Yer Aldığı Yapımlar

Boğaç Aksoy Yer Aldığı Yapımlar

Arka Sokaklar (Volkan) 

Roman Havası (Şahin)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın