Görüş Bildir
Haberler
Leicester City Şampiyonluğu Erteledi

Leicester City Şampiyonluğu Erteledi

İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında Leicester City, Manchester United deplasmanına konuk oldu. Leicester City, 3 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edeceği maçta Manchester United ile 1-1 berabere kaldı. Leicester City'nin şampiyonluğu için iki ihtimal bulunuyor. Lig ikincisi Tottenham, yarın Chelsea karşısında galibiyet alamazsa City şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Tottenham bu maçta galip gelirse Leicester City bir sonraki haftada galibiyet arayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig’in 36. haftasında Manchester United ile Leicester City karşı karşıya geldi. Old Trafford’da oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Geçen hafta Tottenham’ın kaybetmesiyle Leicester City’nin şampiyonluğunu ilan etme şansının doğduğu maçta ilk gol 8. dakikada Martial’den geldi. Bu gole cevap ise dokuz dakika sonra geldi. Leicester City 17. dakikada Wes Morgan ile skoru 1-1’e getirdi.

Mücadelenin 86. dakikasında Drinkwater ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla ev sahibi takım 60 puana yükselirken, konuk takım da 77 puanla haftayı tamamladı. Leicester City gelecek hafta sahasında Everton’ı konuk edecek. Manchester da Norwich deplasmanına çıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
4
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın