Görüş Bildir
Haberler
Lebron James'in 40 Sayısı Golden State Warriors'u Yıktı

Lebron James'in 40 Sayısı Golden State Warriors'u Yıktı

Batuhan
10.06.2015 - 10:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada Cleveland Cavaliers Golden State Warriors'u 96-91 mağlup etti.

San Franscisco'da oynanan iki maç sonrasında Cleveland Cavaliers'ın sahası Quicken Loans Arena'ya dönülen eşleşmenin üçüncü maçında Cleveland Cavaliers Golden State Warriors'u yine LeBron James'in çok etkili oyunuyla devirdi ve seride 2-1 öne geçti.

Maçtan sonra Bu sahaya çıkıp bu takıma liderlik etmek benim görevim. diyen LeBron James, Warriors oyun kurucusu Curry'i de överken onu mükemmel bir şutör olarak tanımladı. Normal sezonda ligin MVP'si olan Stephen Curry son çeyrekte 17 sayı atarak takımını maçta tutmaya çalışan isim oldu. Son anlarda da takımı mağlup olduğu sırada çok önemli üç sayılık isabetler bulan Curry yine de yenilgiyi önleyemedi.

Stephen Curry - Klay Thompson önderliğinde şampiyonluk kovalayan Golden State Warriors'ta ise sahneye çıkan kişi Curry oldu. 7'si üç sayı çizgisinin gerisinden olmak üzere 20'de 10 saha içi isabeti ile oynayan Curry, maçı 27 sayı 6 ribaund 6 asist ile tamamladı. Andre Iguodala'nın 15, Klay Thompson'ın da 14 sayı attığı takım kötü geçen ilk üç periyotun ardından toparlansa da 36-24'lük son periyot skoru bile farkı kapatmaya yetmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir sonraki maçı da evinde oynayacak olan Kyrie Irving ve Kevin Love'dan yoksun Cleveland Cavaliers'ta 48 dakikanın 46'sında süre alan LeBron James 40 sayı 12 ribaund 8 asist 4 top çalma ve 2 blok ile yine maçın hakimi oldu. Takımda Matthew Dellavedova da 20 sayı 5 ribaund 4 asist ile oynadı. Tristan Thompson da 10 sayı 13 ribaund ile double double yapan bir diğer isim oldu.

Maçta dikkat çeken istatistiklerden birisi de serbest atışlar oldu. Maç boyunca 24 serbsest atış kullanan Cavaliers buradan 17 sayı bulurken, Warriros sadece 12 kere çizgiye geldi ve 7 sayı buldu.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0