Görüş Bildir
Haberler
League of Legends'a Yeni Başlayacak Taze Oyuncuları Rahat Ettirecek 13 Şampiyon

League of Legends'a Yeni Başlayacak Taze Oyuncuları Rahat Ettirecek 13 Şampiyon

2009 yılında piyasaya sürülen ve o tarihten bu yana tüm dünyayı kasıp kavuran, adına dudak uçuklatan ödül havuzuna sahip espor organizasyonları düzenlenen League of Legends furyasından bu zamana dek uzak kalmış olabilirsiniz. Bu dünyadan daha fazla uzak durmak istemiyorsanız oyuna başlarken size en çok yardımı dokunacak 13 şampiyon burada.

Kaynak: https://gamerant.com/league-legends-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Soraka

13. Soraka

Destek sınıfının en çok tercih edilen şampiyonlarından biri olan Soraka yeni oyuncuların oyuna alışma sürecinde en yararlı karakterlerden bir tanesi. Alışması görece kolay mekaniklere sahip Soraka'yı çözdükten sonra ise maçların aranan ismi olabilirsiniz.

12. Renekton

12. Renekton

Takımın geri kalanından uzakta olduğu için göz korkutucu olabilen üst koridor Renekton ile daha keyifli hale gelebilir. Hem oyunun erken safhalarında, hem de sonrasında etkili olabilen Renekton yeni oyuncuların koridora ısınması için ideal.

11. Nautilus

11. Nautilus

Natilius destek olarak öne çıksa da neredeyse her mevkide oynanabilen özellikleri sayesinde yeni başlayan oyuncuların en büyük yardımcılarından. Bunun yanı sıra kalabalık kontrolünün de üst düzeyde olduğu şampiyonla rakip karşısında etkili ısınma maçları yapabilirsiniz.

10. Malphite

10. Malphite

Vadide gerçek bir canavar olan Malphite verdiği yüksek hasar ile yeni başlayan oyuncuların rakip karşısında eksikliğini bir nebze de olsa kapatabilecek bir şampiyon. Üzerinde uzmanlaştıktan sonra ise onu durdurmak neredeyse imkansız.

9. Ekko

9. Ekko

Eğlenceli ve alışması bir nebze daha kolay olan Ekko savaşa girip dilediği zaman ise hızlıca sıyrılma konusunda bir usta. Tüm bu yetenekleri onu yeni başlayan oyuncular için biçilmiş kaftan kılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Vi

8. Vi

Vi alışması kolay yetenek şeması ve odaklandığı rakibini hızlı elemine edebilmesi ile oyuna yeni başlayan oyunculara savaşlarda büyük artılar sağlıyor. Göz korkutan ormanı öğrenmek için Vi epey iyi bir seçenek.

7. Veigar

7. Veigar

Orta koridorun değişmez şampiyonlarından Veigar'da her yandan saldırıya açık bu koridoru öğrenmek isteyen çaylaklar için ideal. Kullandıkça biriken yetenek gücü onu oyunun ileri aşamalarında tam bir canavara dönüştürüyor. Şampiyona alıştıktan sonra neler olacağını ise varın siz düşünün.

6. Yuumi

6. Yuumi

Sihirli kedi Yuumi bağlandığı takım arkadaşı ve kendine ciddi avantajlar sağlayabilen bir şampiyon. Bağlantılı olduğu takım arkadaşını da destekleyen ve yeri geldiğinde ondan da güç alan Yuumi ile yeni başlayan oyucular savaş alanında yalnız hissetmeyecekler.

5. Amumu

5. Amumu

Hüzünlü mumyamız Amumu ise birkaç maçın ardından kolayca öğrenilebilen yeteneklerine karşın savaş alanında büyük etkiler gösterebilen bir karakter. Ormanı öğrenmek için en ideal şampiyonlardan.

4. Ashe

4. Ashe

ADC pozisyonu yeni başlayan oyuncular için göz korkutucu olabilir ancak Ashe bunu olabildiğince kolay hale getiriyor. Verdiği hasarın yanı sıra rakiplerine uyguladığı yavaşlatma gibi etkiler ve haritayı keşfetme yetenekleri onu aranan bir şampiyon yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Brand

3. Brand

Artık koridorlara hakim olduğumuza göre sıra geldi takım savaşlarına. Teke tekte etkili olduğu gibi takım savaşlarında da fark yaratabilen Brand orta koridor için iyi bir seçim olabilir.

2. Annie

2. Annie

Yine yeni başlayan oyuncuları orta koridora ısındıracak bir şampiyon var karşımızda. Annie alışmanın kolay olduğu ancak düşman üzerinde bir o kadar göz korkutucu etkilere sahip yetenekleri orta koridoru çekinilecek bir mevki olmaktan çıkartıyor.

1. Garen

1. Garen

Garen şüphesiz üst koridorda oynamak isteyen yeni oyunculara verilebilecek en iyi tavsiye. Yakın dövüş yeteneklerine güvenen ve menzilli şampiyonlara karşı savaşırken bile yetenekleri ve doğru bir dizilimle epeyce öne çıkan Garen birazcık alışıldığı takdirde ise oyunun akışını değiştirebilir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
5
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Morgoth Bauglir

Yeni oyuncular ekko'yu nasıl oynayabilir açıklar mısınız? hadi renekton vs. neyse de ekko'yu yeni oyuncuya ver adım bile atamaz

01011o011

Yeni bir oyuncu Ekko oynayamaz. W mantığı ne, ne zaman düşecek, rakip içindeyken W ile aynı zamanı getirme olasılığı vs. var. Ultisini sadece kaçmak için değ... Devamını Gör

Uğur Balaban

Yeni başlayan oyunculara mekanik gerektirmeyecek şampiyonları önerilebilir. Master Yi buna en iyi örnek. Ayrıca Darius, Jax, Leona, Lux, Graves, Sona da olab... Devamını Gör