Görüş Bildir
Haberler
League of Legends 2017 Türkiye Büyük Finali'ne Çok Az Kaldı!

League of Legends 2017 Türkiye Büyük Finali'ne Çok Az Kaldı!

18.08.2017 - 16:00

Şampiyon Ülker Sports Arena'da Belli Oluyor!

Şampiyon Ülker Sports Arena'da Belli Oluyor!
www.flickr.com

League of Legends tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği 2017 Türkiye Büyük Finali 19 Ağustos'ta Ülker Sports Arena'da 1907 Fenerbahçe Espor ile BAU SuperMassive arasında oynanacak.

Önceki finallerden edinilen tecrübeyle biletler bu sefer iki parti halinde satışa çıkarıldı ve ilk partide almaya müsait olamayan LoL severler için ikinci bir şans sunuldu.

19 ve 31 Temmuz tarihlerinde çıkarılan biletlerin tamamı dakikalar içinde tükendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilet Bulamayanlar Ekran Başına!

Bilet Bulamayanlar Ekran Başına!
tr.lolesports.com

Kaan 'SecondBest' Kural'ın da eşsiz kahkahalarıyla sunucu masasında yer alacağı TBF 2017 için bilet almaya yetişemeyenler ya da İstanbul dışında bulunanlar, LoLeSpor'un Youtube kanalından, RiotGamesTurkish Twitch kanalından ve Digiturk üzerinden şifresiz olarak izleyebilecekler.

Şampiyon Worlds 2017'de!

Şampiyon Worlds 2017'de!

5 maçlık serinin sonunda Türkiye Büyük Finali'nin galibi olacak takım, Şampiyonluk Ligi'ni temsilen Worlds 2017'de diğer liglerin devleriyle kapışacak. 

Henüz MSI ve Worlds turnuvalarında üst sıralara tırmanamasak da bu sezon ligimizin çok büyük aşama kaydettiğini söyleyebiliriz.

BAU SuperMassive Kadrosu

BAU SuperMassive Kadrosu
mobatr.net

Üst Koridor: fabFabulous

2012'den bu yana profesyonel sahnede yer alan, 2016 Ocak ayından beri de SuperMassive forması giyen tecrübeli oyuncu, 2017 Kış Mevsimi şampiyonu olan takımın da üst koridor oyuncusuydu.

Orman: Stomaged

fabFab ile birlikte SuperMassive'e dahil olan ormancı, takımın gizli kahramanlarından. Ormanda tank metasının baskın olmasıyla sezon sonuna doğru kendisini bulduğunu söyleyebiliriz.

Orta Koridor: Naru

Ligin en tecrübeli oyuncularından olan Naru, uzun süredir takımın yıldızı konumunda. 2017 yılındaki performansı çokça eleştiri alsa da, bireysel yeteneklerini takım oyununa iyi şekilde adapte ettiğini ve SuperMassive'in başarısında çok önemli katkısı olduğunu belirtmek yanlış olmaz.

Destek: Rogu

Sezona Galakticos formasıyla başlayan başarılı oyuncu, sezon finallerinden önce takıma dahil oldu. Şüphesiz bunda en önemli etken, geçen senenin şampiyonu Dark Passage'da Zeitnot ile müthiş bir ikili olmaları.

Nişancı: Zeitnot

2016 TBF ve 2017 KMF Şampiyonu. Yani kendisinin olduğu son iki finalde kupayı kaldıran başka bir nişancı olmadı!

1907 Fenerbahçe Espor Kadrosu

1907 Fenerbahçe Espor Kadrosu
mobatr.net

Üst Koridor: Thaldrin

Son üç sezonda oynadığı her takım finalde yer aldı. Geçen sene SuperMassive takımıyla kaçırdığı şampiyonluğu bu sene eski takımını yenerek elde etmeye çalışacak.

Orman: Move

2016'da EU LCS'de 4. olan takımda yer alan Güney Kore doğumlu ormancı, Frozen'ın daha kolay adapte olmasını kolaylaştırmak amacıyla da takıma dahil edilmişti ve bu ikilinin uyumu takıma çok önemli katkı sağladı.

Orta Koridor: Frozen

Türkiye Şampiyonluk Ligi'nde oynayan en kariyerli oyunculardan biri olan Frozen, gelir gelmez öğrenmeye başladığı Türkçesi ile tüm taraftarların sempatisini kazanmıştı. Hem bireysel oyunu hem takım oyununa sağladığı katkıyla takımın yıldızı konumunda.

Destek: Japone

1907 Fenerbahçe'nin slot hakkını satın aldığı SuperMassive TNG'nin destek oyuncusuydu. Kendisini o kadar çok geliştirdi ki bir sezon içinde lider takımın as destek oyuncusu olarak yer aldı. Tek eksiği tecrübe.

Nişancı: Padden

Uzun süredir sahnede olmasına rağmen bu kadar önemli bir başarı elde edememişti. Koç Pades'in de söylediği gibi, çok fazla çalışmanın karşılığını aldı ve Japone ile birlikte iyi bir ikili oldular. Zaman zaman koridoru kazanamamaktan yakınsa da, takım oyunu içerisinde görevini çok iyi yapıyor.

Bu Sahne Gerçek!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
12
5
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın