Görüş Bildir
Haberler
Kurt Cobain'in Öldürüldüğünü İspatlayan 7 Delil

etiket Kurt Cobain'in Öldürüldüğünü İspatlayan 7 Delil

Feyyaz Ustaer
13.10.2014 - 13:04 Son Güncelleme: 13.10.2014 - 13:22

Kurt Cobain'in Öldürüldüğünü İspatlayan 7 Delil

İntihar ettiği kabul edilen Kurt Cobain, aslında cinayete kurban gittiğinin kanıtı olarak bir çok delil ortaya atıldı.

Nirvana'nın vokalist ve gitaristi Kurt Cobain, 5 Nisan 1994 tarihinde evinde ölü olarak bulunmuştu. Uzun süren araştırmalardan sonra Cobain'in yüksek doz uyuşturucu alarak kendisini vurduğu rapor edilmiş ve tüm dünya tarafından kendisini öldürdüğü kabul görmüştü.

Bu yıl Cobain'in ölümünün 20. yılı olması sebebiyle, konuyla ilgili geniş çaplı araştırmalar ve makaleler yapıldı. Bunlardan bir tanesi ise Cobain'in öldürüldüğünü ispatlamak adına yapılmış bir çalışmayı içeriyor. İşte o çalışmanın detayları:

1-) Eşinden Ayrılma Sürecindeyken Öldürüldü

Kurt Cobain, Seattle'dan tamamen ayrılma sürecindeyken odasında ölü olarak bulundu. Cobain'in eşinden ayrılmak istediği biliniyordu. Ölümünden yalnızca bir kaç hafta önce Courtney Love tarafından 'en acımasız boşanma avukatı' olarak nam salmış bir avukat tutuldu.

2-) Öldükten Sonra Kredi Kartı Kullanıldı

Kurt Cobain'in ölümünden sonra kayıp olan bir adet kredi kartının halen kullanılmaya devam edildiğibildirildi. Bu durumla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı.

3-) Pompalı Tüfek Savunma Amaçlı Olarak Alındı

Kurt Cobain rehabilitasyon merkezinde tedavi görüyordu.Ölmeden kısa bir süre önce rehabilitasyon merkezinden kaçtı. Ölümüne sebep olan pompalı tüfeği, rehabilitasyon merkezinden kaçtıktan sonra aldığı düşünülüyordu fakat rehabilitasyon gördüğü sıralarda tüfeği zaten satın almıştı. Tüfekte yalnızca 3 adet mermi bulunuyordu ve bu, tüfeğin satışı sırasında satılan mermi adetiydi. Yalnızca savunma amaçlı bir girişim.

Buna ek olarak tüfeğin üzerinde okunabilir herhangi bir parmak izine rastlanamadı. Kurt Cobain eğer kendisini vurmuşsa nasıl oluyor da parmak izleri tüfeğin üzerinde yer almıyor? Tüfek ile ilgili parmak izi taramasının, ölümden 1 ay sonra yani 5 Mayıs 1994 tarihinde yapılması da kafaları karıştıran bir durum.

 4-) Herhangi Bir İntihar Mektubu Bulunamadı

Kurt Cobain'in ölümünün ardından odada bulunan bir not direkt olarak polisler tarafından 'intihar notu' olarak lanse edildi. Fakat o notta kendisini öldüreceğine dair, kızına ya da eşine yazılmış herhangi bir ifade yer almıyordu. O not fanları için yazılmış bir nottu ve müziğe daha fazla devam edemeyeceğininaçıklamasını yapıyordu. 

5-) Öldükten Sonra İkinci Bir Not Ortaya Çıktı

Eşi Courtney Love tarafından saklanan ikinci bir notun ortaya çıkması bir takım şeyleri iyiden iyiye belli etmeye başladı. Rolling Stone dergisine verdiği röportajda, Kurt Cobain'in yazdığı ikinci mektubu gün yüzüne çıkartan Courtney Love, bu notu olay yerinde bulmuştu. Notun özelliği ise polisler tarafından bulunan ilk notu destekleyen ifadelerin yer almasıydı. O notta Kurt Cobain, müziği bırakmaktan ve Seattle'ı terk etmekten bahsediyordu. Dünyayı terk etmekten değil.

6-) Kanda Çıkan Eroin Oranının Aşırı Fazlalığı

Kurt Cobain'in kanının litresinde 1,52 mgr oranında eroin tespit edildi. Bu orana çıkabilmek için en az 3 vuruş birden yapmak gerekiyor ve bunu en büyük eroin bağımlıları bile yapamaz. Buna ek olarak Cobain'in kan sisteminde Diazepam isimli beyinde dengesizlik yaratan ilaca rastlandı. Peki tüm bunları alan bir kişi, nasıl oluyor da tüfeği kendine sıkabilecek durumda olabiliyor? Tüfeği eline alamaması ve tetiği çekememesi gerekiyordu.

7-) Aşırı Doz İle Ölmeyi Tercih Ettiyse Neden Silah Sıksın?

Kurt Cobain'in aşırı doz uyuşturucu almasını, intihar etmek istemesine bağlayanlar oldu. Peki öyleyse, aşırı doz uyuşturucu alarak, uyuyup ve tekrar bir daha uyanmamak şeklinde ölmek varken neden kendine silah sıksın? Ki aldığı yüksek doz uyuşturucu sebebiyle onu bile yapamaması gerekiyordu.

Kafamızı karıştıran bir çok çelişki yukarıda olduğu gibi anlatılmış. Bu olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğuna siz karar verin.

Kaynak: http://turkgitar.net/index.php/haberl...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
364
117
57
24
21
17
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?