Görüş Bildir
Haberler
Kurt Bakışlın Seni Ne Zaman Bulacak?

Kurt Bakışlın Seni Ne Zaman Bulacak?

Sevgili aşkoloğumuzun da dediği gibi kurt bakışlılarımızın kıymetini bilelim. Senin kurt bakışlın, seni ne zaman bulacak? 

Merak ediyorsan;

Seni teste alalım!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım, ne kadar süredir yalnızsın?

1. Söyle bakalım, ne kadar süredir yalnızsın?

2. Peki hayatındaki en büyük problem ne?

2. Peki hayatındaki en büyük problem ne?

3. Aradığın sevgili bu ünlülerden kime benzesin isterdin?

4. Uzun yıllar sonunda kavuştuğun sevgilinde ne olursa tahammül edemezsin?

5. Tarafını seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki kurt bakışlınla ilk tatil rotanızı da öğrenelim.

7. Son olarak burcunu seçer misin?

Bir, iki hafta etrafına iyi bak, kurt bakışlın orada bir yerde olacak.

Önümüzdeki iki haftada seni şanslı gördük. Kurt bakışlın, aslan yelesi saçlın seni bulabilir. Ama bunun için önce sen biraz çabalamalısın. Uzun süredir çektiğin bu yalnızlığın belki sonuna geldin ama bir daha bu yalnızlığı tatmamak da senin elinde. En küçük şeyleri problem olarak görüp hem kendini hem de hayatına alacağın kişiyi bunaltma. Birbirinize güvendiğiniz ve inandığınız sürece yaşanılan her şey sadece küçük pürüzlerden ibaret olabilir. Aradığın özelliklere sahip kişiyi değil de bulduğun kişideki özellikleri seveceksin. Siparişle aşk olmayacağı gibi aşık olduğunda da kendine şaşırabilirsin. Artık senin için güzel ve yüzünün güleceği bir dönem başlıyor. Aşkı sonuna kadar hissedeceğin acaba 'Masalda mıyım?' diye kendine sık sık soracağın günlere az kaldı. Etrafına iyi bakmaya ve kaçırmaman gereken fırsatlara odaklan.

Önümüzdeki aydan umutluyuz.

Senin için yakın diyemeyeceğim ama önümüzdeki aydan umutluyuz. Tam olarak hazır mısın ondan emin olamadığımız için kurt bakışlın gelecek aya kaldı. Hayallerindeki gibi birini ararken biraz fazla yalnız kalmış ve yalnızlığa alışmışsın. Bu saatten sonra kimseyle uğraşamam diyerek de elini eteğini iyice aşktan çekmişsin. Sen de güzel ilişkiler, romantik, eğlenceli aşklar istiyorsun ama bir türlü bulamıyorsun. Bunun nedeni senin beklemenden kaynaklanıyor olabilir. Sürekli karşı taraftan bir şey bekleyerek, onların gelmesini, çabalamasını istemek biraz bencillik oluyor. Sen bazı mesajları verirsen, karşına daha rahat bir şekilde çıkabilirler. Umduğunu gelecek ay bulacaksın. Kurt bakışlın için biz de sabırsızlanıyoruz.

Sana kurt bakışlı biri yakın vadede gözükmüyor.

Senin kurt bakışlın var mı, hayalinde mi yoksa bir kahraman mı.... pek emin olamadık. Sen ne bir ilişkiye hazırsın ne de kurt bakışlının gözlerine bakmaya. İtiraf et sen yalnızlığa alışmış ve bu haliyle de çok mutlu birisin. Ne hayatına karışacak ne de seni engelleyecek birine ihtiyacın var. Önceki ilişkilerinden o kadar soğumuşsun ki yeni bir ilişkiye başlayacak halin kalmamış. 'Aşk böyle bir şeyse lütfen kapımı çalmasın.' diyecek kıvama gelmişsin. Bu nedenle kurt bakışlın seni bulamıyor. Etrafında kim var kim yok bakmak dahi istemiyor, sadece kendine ve kariyere odaklı bir şekilde ilerliyorsun. Muhtemelen bahar aylarında kendine gelirsin ama şu an için sana aşk gözükmüyor. Sen üzülme kurt bakışlın seni bulamadığını üzülsün.

Bu içeriklere de bakabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
16
11
10
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın