Görüş Bildir
Haberler
5. Kattaki Kur'an Kursunun Camlarını Çocuğa Sildirdiler

etiket 5. Kattaki Kur'an Kursunun Camlarını Çocuğa Sildirdiler

ATKN
07.06.2016 - 15:18 Son Güncelleme: 07.06.2016 - 15:20

Niğde Müftülüğü’ne ait yatılı bir Kur'an kursunun 5. katında cam silen 12-13 yaşlarındaki çocuk, karşı taraftaki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Müftülük, olayla ilgili araştırma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görüntülerde, Niğde merkez Selçuk Mahallesi’nde bir süre önce açılan Baloğlu Yatılı Kur'an Kursu’ndaki bir çocuk 6 katlı binanın camlarını silerken görülüyor.

Görüntüler vatandaşın kamerasına böyle yansıdı...

Kursta eğitim gören öğrencilerden biri olduğu tahmin edilen çocuk, görüntülere göre hiçbir güvenlik önlemi olmadan 5. kattaki pencerenin camını siliyor... 

Çocuk, bir ayağını içeride tutup diğer ayağını pencerenin dışındaki pervaza bırakarak camları silmeye devam ederken görüntüyü çeken kişinin seslenmesi üzerine içeri giriyor.

Müftü: Araştırılacak

Müftü: Araştırılacak

Niğde İl Müftüsü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, 20 Nisan’da açılan müftülüğe bağlı Baloğlu Yatılı Kur'an Kursu’nda çocuğa neden cam sildirildiğini araştırmak için bir kişinin görevlendirildiğini söyledi.

'Öğrencilerin çalıştırılması doğru değil'

'Öğrencilerin çalıştırılması doğru değil'

Müftü Gürpınar, 'Yeni bir Kur'an kursumuz. Hizmetlisi, görevlisi var. Orada öğrencilerin çalıştırılması doğru değil. Çalıştırma mıdır, yoksa öğrencinin kendi kendine yaptığı bir iş midir? İl Müftülüğümüze bağlı bir görevli arkadaş görevlendirdik, konuyu araştıracak' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
323
166
63
29
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ne mutlu o çocuğa ilerde benim çocuğum olursa inş o da müftünün son model mercedes arabasını yıkar böyle düşününce gerçekten çocuk yapma konusunda tamamen fi... Devamını Gör

KOVALA NEJDET

Şüphesiz ki iyiliği,adaleti, çocuklara cam sildirmeyi emrettik düşünüp tutasınız diye sizlere öğüt verdik -.-

KOVALA NEJDET

Dinle dalga geçenlere gidin bana değil yanlış adres bana bulaşmayın size laf anlatamam ;)

the_war

Daha yakın zamanda yaşanan olaylardan yola çıkarak söyleyebilirim ki; çocuklarını o okullara veya vakıflara veren aileler bu durumlardan hiç şikayetçi değild... Devamını Gör