Görüş Bildir
Haberler
Kupa Tutma Şekline Göre Sahip Olduğun Kişilik Tipini Söylüyoruz!

Kupa Tutma Şekline Göre Sahip Olduğun Kişilik Tipini Söylüyoruz!

Sen kupa bardağı nasıl tutuyorsun? Senin kişilik tipini, kupa tutma şeklin ortaya çıkartıyor!

Eğer hazırsan;

Haydiii başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım...

Sen şüpheci kişilik tipine sahipsin!

Sen şüpheci kişilik tipine sahipsin. Hayatında olan her şeyde başka bir ihtimali düşünmeyi ihmal etmiyorsun. Senin için bir karar almak ve o kararın arkasında durmak oldukça zor. Çünkü risk almaktan korkan birisin. Bir adım atacaksan bu adım üzerine uzun uzun düşünmeli ve güvendiğin kişilere de danışmalısın. Sen aynı zamanda hislerine de fazla güvenen birisin. Birinden şüphe duyduysan bunun altı boş değildir. Şüphe ettiğin şeyler aslında çoğu zaman doğru çıkar. Buradaki problem gereksiz yere şüphe ettiğinde kendini zor durumda bırakman. Karşılaştığın durumlarda kendine birçok senaryo yazıyorsun ve bu senaryolara inanıyorsun. Olma ihtimali düşük olan bir şey hakkında bile uzun uzun düşünüyorsun. Her şeyden şüphe duymak çoğu zaman seni zorluyor. Hayatının akışını büyük oranda etkileyen bu durum için bazen hayatı olduğu gibi kabul edebilirsin. Yani her şeyi düşünerek veya her adımını dikkatli atarak risklerden uzak duramazsın. Bazı anlarda yaşadığın şeyler senin bir sonraki adımını bambaşka şekillendirir. Aslında kaçtığın şey, senin hayatını başka yola çevirerek daha mutlu olmanı sağlayabilir. Şüpheci tavrını bazen bir kenara bırakarak hayatını daha huzurlu bir şekilde yaşayabilirsin.

Sen sahiplenici kişilik tipine sahipsin!

Sen sahiplenici kişilik tipine sahipsin. Bu hayatta korktuğun nadir şeyler var ve bunlardan biri de yalnız kalmak. Tek başına eğlenebilen biri değilsin. Etrafının hep daha kalabalık olmasını ve hep daha fazla insanla samimi olman gerektiğine inanıyorsun. Bu nedenle de yanında olan herkesi, her şeyi korumaya çalışıyor ve onlara sevgini her dakika gösteriyorsun. Sahiplenici kişilik tipi ile hayatında bazı şeylere çok fazla bağlısın. Bu şeylerden biri de hayatındaki insanlar. Bağlandığın, bir şeyler paylaştığın kişilerden kopmak senin için çok zor. Böyle bir ihtimali düşünmek bile seni çoğu zaman depresif bir ruh haline itebilir. Bu nedenle genellikle hayatında kendi isteklerini değil, sevdiklerinin isteklerini yerine getiren birisin. Senden uzaklaşmasını istemediğin herkes için fazla çabalıyorsun. Kendi isteklerini ikinci plana atıyor ve hayatında olan insanların seni yönlendirmesini bekliyorsun. Bu durumda zamanla senin kendinden uzaklaşmana neden oluyor. Sahiplenici kişilik tipin hayatındaki insanlara verdiğin değeri gösterme açısından oldukça işe yarasada kendini geri planda bırakma konusunda da seni olumsuz etkiliyor. Kendi hayatında başkalarını öncelik aldığın için her şey yolunda gitse bile bir şeylerin eksikliğini hissediyorsun.

Sen dışadönük kişilik tipine sahipsin!

Sen dışadönük kişilik tipine sahipsin. Hayatını tam da olması gibi yaşayan birisin. Kendi kararlarının arkasında duran bazen zorlansan da girdiği yollardan pişmanlık duymayan birisin. Bu nedenle senin ağzından 'Keşke' kelimelisini çok zor duyarız. Etrafındaki kişilere destek olmayı tercih eden ve genellikle hayata pozitif bakan birisin. Bu pozitifliğin hem kendine hem de etrafına oldukça faydalı. Kendini mutsuz edecek veya enerjini çekecek her şeyden uzak tutmaya çalışıyorsun. Bunun başında da insanlar geliyor. Seni olumsuz etkileyen herkesten uzak duruyorsun. Sosyal bir kişiliğe sahipsin. Bazen modun düşük olsa da ani bir planla tekrar modunu yakalayabilirsin. İkili ilişkilerinde, eğitim ve kariyer alanlarında bu dışadönüklüğün sayesinde her şeyin üstesinden gelebiliyorsun. Bu özelliğin sana ayrıca öz güven de katıyor. Fark etmesen de veya çok fazla olmasa da kendinde birçok şeyi yapabilecek gücü görüyorsun. Sen hayatın değerini bilen birisin. Mutsuz insanlardan uzaklaştığın gibi kendi elindekilerle de mutlu olmayı biliyorsun. Karakterin gereği hayatında yaşadığın zorlukları da kolayca aşabiliyorsun. Seni mutsuz edebilecek tek şey etrafında güvenilir insanların bulunmaması olabilir.

Sen yargılayıcı kişilik tipine sahipsin!

Sen yargılayıcı kişilik tipine sahipsin. Hayatında hataya yer vermeyen biri olarak her zaman programlı bir karaktere sahipsin. Genellikle de bu programlı davranışın seni yoruyor. Sen fark etmesen de bu plan hali senin çoğu zaman kafanın karışmasına neden oluyor. Başarıyı planlı hareket ederek yakalayan birisin. Hayatında yönetilen değil yöneten biri olmak istiyorsun. Bütün ilişkilerinde sözü geçen birisin. Kendini dinletebilir ve fikirlerine önem verdirirsin. Mantıkçı birisin. Altını doldurmadığın hiçbir fikri savunmazsın. Bu da senin aslında insanlara fazla güven vermeni sağlıyor. Bir işe başlayacakları zaman veya farklı bir şeylerle karşılaştıklarında sana ulaşıp senden fikir alıyorlar. Farklı penceren bakabilen ve bunu da karşı tarafı kırmadan aktarabilen birisin. Sert görüntünün altında aslında sıcak biri var. Çabuk samimiyet kuramadığın için insanlar senden çekinse de sohbet ettikçe kendini onlara yakın hissediyorsun. Sadece kendini koruma amaçlı bir adım geri durduğun kişileri hayatına almadan önce adeta bir sınava tutuyorsun. Bu sınavdan geçebilenlerin her zaman yanında olduğun gibi sınavdan kalanları ise pek fazla önemsemiyorsun. Hayatında duygularını değil, mantığını ön planda tutan birisin.

Sen sezgisel kişilik tipine sahipsin!

Sen sezgisel kişilik tipine sahipsin. Hayatında her adımını kendi isteklerin göre atıyorsun. Hissetmediğin hiçbir şeyin içinde seni göremeyiz. Bazen kendinle büyük bir savaş içindesin. Bu savaştan da genellikle hislerin galip çıkıyor. Yaratıcı bir karakterin var ve yaratıcı işlerde kendini çok fazla gösterebilirsin. Ani kararlar almaz ve kendin için mantıklı olanı bulmaya çalışırsın. Hayal gücün oldukça yüksek. Hayal kurmayı seviyor ve çoğu zaman da bu hayallerin peşinden gidiyorsun. Bazen yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyaç duyuyorsun. Böyle zamanlarda etrafından kendini soyutluyor ve kendinle kalıyorsun. En yaratıcı olduğun zamanlar ise yalnız kaldığın zamanlar oluyor. Aklın karışıkken veya bir şey kafanı meşgul ederken işlerine odaklanman zorlaşıyor. Bu nedenle hayatında bir problem varken onu çözmeden hayatına devam etmen çok zor. Sezgilerine güvenerek hareket ettiğin  sürece yanılmayacağını düşünüyorsun. Bu da seni çoğu zaman doğruya götürüyor. Kendine çok fazla güvenen birisin. Etrafındaki insanların varlığı sana güç verse de yalnız kaldığında hayatla nasıl mücadele edeceğini de sık sık düşünüyorsun. Sezgisel kişilik tipin sayesinde hayatında huzuru yakalayabiliyorsun.

Sen eğlendirici kişilik tipine sahipsin!

Sen eğlendirici kişilik tipine sahipsin. Hayatında eğlenmediğin bir evre var mı? Pek emin değiliz. Bir şekilde hayatında mutlu olmayı becerebilen ve mutlu etmeyi sağlayan birisin. Hayatında herkes kadar sorunları olan birisin. Ama bildiğin bir şey varsa her sorunun bir gün bittiği. Bu nedenle ne sorunlarını büyütüyor ne de bunları hayatının merkezine koyuyorsun. Senin mutluluğun ve etrafındaki kişilerin mutluluğu hayatındaki önceliklerden biri. Özgün ve yaratıcı bir kişiliğe sahipsin. Girdiğin her ortamda fark edildiğin gibi senin yerinin dolması da oldukça zor. Hayatta bazı hayallerin var ve bu hayallere ulaşmak için de önünde kimsenin durmasını istemezsin. Hayatında seni destekleyen kişilere ihtiyaç duyuyorsun. Bu kişilerin eksikliğini hissettiğin an daha durgun bir kişiliğe bürünüyorsun. Gerçekçi biri olarak her şeyin farkında olan ve hayatın da gerçek tarafını görmek isteyen birisin. Bu özelliğin de aslında senin daha sağlam ilerlemeni sağlıyor. Sen hayatı hem eğlenceli hem de gerçekçi şekilde ele alabiliyorsun. Bu iki özelliğin hayatında başarıyı ve mutluluğu yakalamanı sağlıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
42
26
16
13
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Kişiliksizim ben, benim şekil yok bunların arasında.

Manav Yörük

Sen sezgisel kişilik tipine sahipsin!

cansu ersan

Sen dışa dönük kişilik tipine sahipsin