Görüş Bildir
Haberler
Küçükçekmece'de Vahşet: Çöp Konteynerinde 16 Kedi Ölüsü Bulundu

Küçükçekmece'de Vahşet: Çöp Konteynerinde 16 Kedi Ölüsü Bulundu

Küçükçekmece'de çöp konteynerine atılmış 16 kedi ölüsü bulundu. Kedileri bulan bir hayvanseverin kaydettiği görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılarak tepki topladı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Olay, Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, öğlen saatlerinde Karaca Sokak üzerinde bulunan boş bir araziye araç geldi. Araçtan inen kişiler, ellerindeki poşetleri arazideki çöp konteynerine attı. Durumdan şüphelenerek konteyneri kontrol etmeye giden hayvansever Esmanur Şaz, poşetlerin içinde 16 kedi ölüsüyle karşılaştı. O anları cep telefonuyla kaydeden Şaz, durumu polise bildirdi.

O görüntüler 🎥

"Zehirleyip atmışlar"

"Zehirleyip atmışlar"

Hayvansever Esmanur Şaz “Köpeklerimin ilacını almaya giderken oradan geçiyordum. Tam çöp konteynerinin orada bir aracın yaklaştığını gördüm. Tanıdık bir araç olmadığı için dikkatimi çekti. Araç gittikten sonra çöp konteynerine yanaştım ve içine baktım. Tam 16 kedinin poşetlerin içinde ağızları bağlanmış ve zehirlenmiş şekilde atıldığın gördüm. Bir tanesi yaşıyordu fakat o da zehirlendiği için can çekişiyordu. Böyle çok vaka ile karşılaştım' dedi.

"Kamera kayıtlarında kim olduğu belli olacak"

"Kamera kayıtlarında kim olduğu belli olacak"

O anları cep telefonuyla kaydettiğini anlatan Şaz 'Birkaç arkadaşıma attım. Onlarda yetkili kişilere ulaştırdı görüntüleri. Daha sonra zabıta geldi. Kedileri topladı ve Kemerburgaz'a götüreceğini söyledi. Görüntüler sosyal medyada yayılınca birçok kişi aradı beni. Çevredeki bir okulun güvenlik kameraları var. Şu an onay bekleniyor. Kamera kayıtlarında kim olduğu belli olacak' diye konuştu. 

Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dogan K.

Allah belanızı versin artık yeter be. Ne kadar masum kanı döken haysiyetsiz, şerefsiz varsa aynı acıyı yaşamadan ölmesin. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın. B... Devamını Gör

Aysun Bulut

Masum , sevgi ekmek ve su isteyen bir canlı ile alıp veremediğiniz nedir? Yahu insanın stresini alıyor bu hayvanlar, iş çıkış bir tanesini sevseniz bir mama... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Şunu yapabilen şeyin insan olması hakkının bile onlardan alınmasını isterdim. Taş olsunlar, hatta toz.!