Görüş Bildir
Haberler
Küçük Gelin Dizisinin Yıldızı Çağla Şimşek'in Değişimi Görenleri Şaşırttı! Çağla Şimşek Kimdir? Kaç Yaşında?

Küçük Gelin Dizisinin Yıldızı Çağla Şimşek'in Değişimi Görenleri Şaşırttı! Çağla Şimşek Kimdir? Kaç Yaşında?

GNS
21.12.2021 - 21:27

Küçük yaşından itibaren pek çok projede yer alan genç oyuncu Çağla Şimşek'in yıllar içerisindeki değişimi görenleri hayrete düşürüyor. Küçük Gelin dizisindeki rolüyle özellikle tüm Türkiye'nin aklına kazınan Şimşek şimdilerde El Kızı dizisiyle ekranlara geliyor. Aynı zamanda sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan genç oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Peki Çağla Şimşek kimdir? Çağla Şimşek kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçük Gelin dizisindeki rolüyle herkesi ekran başına toplayan ve duygusal olarak derinden etkileyen genç oyuncu Çağla Şimşek'in yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşkına çevirdi. Oyuncunun şimdilerde El Kızı dizisiyle ekranlara gelmesi ile izleyenler eski hallerini yeniden araştırmaya başladı. Sosyal medyayı aktif kullanan Çağla Şimşek'in son hali herkesi kendine hayran bıraktı. Peki Çağla Şimşek kimdir? Çağla Şimşek kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Çağla Şimşek Değişimiyle Şaşırttı

Çağla Şimşek Değişimiyle Şaşırttı

Küçük Gelin dizisinin çocuk oyuncusu Çağla Şimşek, çocuk yaşta şöhreti yakaladı. Mavi gözleri ve sarı saçlarıyla dikkat çeken Çağla Şimşek, küçük yaşta dizi sektörüne adım atmıştı.

Ünlü oyuncu Çağla Şimşek şimdilerde El Kızı dizisiyle ekranlara geliyor. Son haliyle herkesi mest eden Çağla Şimşek'in değişimi ağızları açık bıraktı. Küçük Gelin'in yıldızı Çağla Şimşek'in son haline beğeni ve yorum yağdı.

Çağla Şimşek Kimdir?

Çağla Şimşek Kimdir?

2002 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Çağla Şimşek, aslen Samsunludur. 3 yaşından itibaren çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol alan Şimşek, Osman Yağmurdereli tarafından keşfedilmiştir. Çocukken annesiyle doktora giderken yolda yapımcı Osman Yağmurdereli'nin dikkatini çekmiş ve teklifi değerlendiren annesinin dizi setine gitmesi sonrasında oyunculuk kariyeri başlamıştır. Küçük yaşlardan itibaren ekranlarda ama kamera karşısına ilk kez Elveda Derken isimli dizi ile geçti. Dizide canlandırdığı Naz karakteri ile beğenilen oyuncu ardından çeşitli dizi ve reklam filmlerinde yer aldı.

Daha sonra ise Kayıp Prenses isimli dizide Duru karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Sinan Sümer bulunuyordu. Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma'ya Kalsa dizilerinde rol alan Şimşek, 2011 yılında 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide Lavin karakterini oynamış ve 2013 yılında 'Küçük Gelin' dizisinde Zehra rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştur.19 yaşında olan Çağla Şimşek, 1.60 cm boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağla Şimşek Rol Aldığı Yapımlar

Çağla Şimşek Rol Aldığı Yapımlar

Diziler:

  • 2007 - Elveda Derken (Naz)

  • 2008 - Kırmızı Işık (Merve)

  • 2008-2009 - Kayıp Prenses (Duru)

  • 2010 - Cuma'ya Kalsa (Çağla)

  • 2011 - Hayat Devam Ediyor (Lavin Bakırcı)

  • 2013-2015 - Küçük Gelin (Zehra Kara/Kirman)

  • 2017-2018 - Elif (Reyhan)

Filmler:

  • 2010 - Nisvan: Tarihe Adını Yazdıran Kadınlar (Fatma Aliye Hanım'ın Küçüklüğü)

  • 2010 - Vay Arkadaş

  • 2014 - Çeşme (Fatma)

İşte Çağla Şimşek'in Son Hali

İşte Çağla Şimşek'in Son Hali
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın