Görüş Bildir
Haberler
Kripto Paradan Balık Yetiştiriciliğine! 2021 Yılı İtibariyle Dünyanın En Genç Milyarderleri

Kripto Paradan Balık Yetiştiriciliğine! 2021 Yılı İtibariyle Dünyanın En Genç Milyarderleri

Lucia
11.10.2021 - 09:00

Kendi başlattığı işin başarısından aile mirasına milyarder olarak anılan bu genç girişimciler, genç yaşta bu kadar paraya sahip olmakla kalmayıp ayrıca bu parayla nasıl başa çıkmaları gerektiklerini de öğrenmek zorundalar... İşte Mart 2021'de hisse senetleri ve döviz kurları ile hesaplanan net değerleri ile 2021'in en zengin 10 genci...

Kaynak: https://www.forbes.com/sites/arielsha...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kevin David Lehmann

1. Kevin David Lehmann

3.3 milyar dolar servete sahip olan 18 yaşındaki Lehmann, babasının Alman eczane zincirinin %50 hissesini resmen devraldıktan sonra dünyanın en genç milyarderi oldu.

2. Wang Zelong

2. Wang Zelong

1.5 milyar dolar servete sahip olan 24 yaşındaki Zelong, Çin'de sahip olduğu şirketi ile genç milyarderler listesine girmeyi başardı.

3. Alexandra Andresen

3. Alexandra Andresen

24 yaşındaki Norveç asıllı Andresen, aile yatırım firması sayesinde 1.4 milyar dolarlık servet ile listede yerini aldı.

4. Katharina Andresen

4. Katharina Andresen

25 yaşındaki Andresen, kardeşi gibi kendisi de yatırım firması ile 1.4 milyar dolarlık serveti sayesinde bu listede yer almaktadır. Norveç asıllı bu yatırım firmasının miras kalmasıyla Andresen kardeşler en genç milyarderler listesinde yer almaktadır.

5. Austin Russell

5. Austin Russell

Bir optik uzmanı olan Russell, araçlar için sensörler ve sensör teknolojisi geliştiren Luminar Technologies adlı şirketi kurmak adına Stanford Üniversitesi'nden 2012'de ayrılarak 100.000 dolarlık Thiel bursu ile başarıya adım attı. Toyota ve Volvo gibi markalar ile iş birliği içerisinde olan bu şirket ile en genç milyarderler listesinde yerini aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gustav Magnar Witzoe

6. Gustav Magnar Witzoe

27 yaşındaki Witzoe, 4.4 milyar dolarlık serveti ile babasının 1991 yılında somon balığı yetiştiriciliği üzerinde kurulan SalMar ASA'nın yarısına sahip. Son yıllarda borsada yüksek değerlere sahip olan bu şirket, Witzoe'nun servetini neredeyse ikiye katladı.

7. Andy Fang

7. Andy Fang

Yemek dağıtımı alanında hizmet veren Amerikan şirket DoorDash'in kurucularından biri olan Fang, 2 milyar dolarlık servet ile 28 yaşında bu listeye adını yazdırdı.

8. Stanley Tang

8. Stanley Tang

DoorDash'in kurucularından biri olan Tang, yaklaşık 2 milyar dolarlık servet ile pandemi zamanında daha gözde hale gelen bu şirketin ticari ürün sorumluluğunu yaptı.

9. Sam Bankman-Fried

9. Sam Bankman-Fried

29 yaşındaki Bankman-Fried, kripto para sistemi ile servetini genişletti. Hem 2.5 milyar dolarlık varlığı yöneten ticaret şirketi Alameda Research'ü, hem de kripto para ticareti platformu FTX şirketini kurdu ve 8.7 milyar dolarlık servetine hızla sahip oldu.

10. Jonathan Kwok

10. Jonathan Kwok

Jonathan Kwok ve abisi Geoffrey Kwok, babasının mirası olan Sun Hung Kai şirketini yöneterek Hong Kong'da başarıya imza attılar. Kwok, 2.4 milyar dolarlık serveti ile birden fazla gayrimenkul şirketine sahiptir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heybeli Ada

aferim çocuklara kendi alın terleriyle sıfırdan milyarder olmuşlar bzim tiktokçu z ler utansın hahaha

Çapulcu

Bizim lavuklar da 3 kuruş para görünce kaçsın. Vizyon fakiriyiz milletçe