Görüş Bildir
Haberler
Kripto Para Piyasalarında Hem Boğada Hem Ayıda Kazanmanızı Sağlayan İkili Yatırım Nedir?

etiket Kripto Para Piyasalarında Hem Boğada Hem Ayıda Kazanmanızı Sağlayan İkili Yatırım Nedir?

Well Ok Then
12.02.2022 - 10:30

OKX'in yeni ürünü İkili Yatırım ile hem boğa piyasasında hem de ayı piyasasında kazanmak mümkün! Nasıl mı? 

Detaylar içeriğimizde! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkili Yatırım nedir?

İkili Yatırım nedir?

İkili Yatırım OKX kullanıcılarına hem boğa piyasalarında hem de ayı piyasalarında kazanma imkanı sunan bir üründür. Kullanıcılar belirli bir vadedeki Bitcoin veya Ethereum'un değeri üzerine bir tahminde bulunurlar. Bu sayede hem düşüş beklentisinden hem de yükseliş beklentisinden kazanç sağlamak mümkün hale gelir. Şimdi aşama aşama nasıl yapacağınızı anlatalım!

Bitcoin, Ethereum ya da USDT yatırarak süreç başlıyor!

Bitcoin, Ethereum ya da USDT yatırarak süreç başlıyor!

İkili Yatırım sisteminden kazanç sağlamak için elbetteki hesabınızda BTC, ETH ya da USDT olması gerekiyor. İkili Yatırımda BTC'nin ya da ETH'nin yükseleceğini bekliyorsanız aşağıdaki görselde olduğu gibi BTC ve ETH sekmelerindeki vade günleri ve yıllık getiri oranları üzerinden birini seçerek istediğiniz miktardaki BTC ya da ETH'yi sisteme vade gününe kadar kilitlemeniz gerekiyor.

Yükseliş beklentisi içerisindeyseniz BTC ya da ETH kilitlemeniz gerekiyor.

Yükseliş beklentisi içerisindeyseniz BTC ya da ETH kilitlemeniz gerekiyor.

Eğer yükselişe oynamak istiyorsanız belli bir miktardaki BTC ya da ETH'yi sisteme seçtiğiniz vade günü ve beklediğiniz fiyat üzerinden buna göre belirlenmiş yıllık getiri oranı üzerinden kilitliyorsunuz. Vade gününde beklediğiniz fiyat gerçekleşmiş olursa Yıllık Getiri Oranı (APY) üzerinden USDT, fiyat gerçekleşmemiş olursa yine aynı oran üzerinden BTC kazanıyorsunuz.

Düşüş beklentisi içindeyseniz USDT kilitlemeniz gerekiyor.

Düşüş beklentisi içindeyseniz USDT kilitlemeniz gerekiyor.

Eğer düşüşe oynamak istiyorsanız belli bir miktardaki USDT'yi sisteme seçtiğiniz vade günü ve beklediğiniz BTC ya da ETH fiyatı üzerinden buna göre belirlenmiş yıllık getiri oranı üzerinden kilitliyorsunuz. Vade gününde beklediğiniz fiyat gerçekleşmiş olursa Yıllık Getiri Oranı (APY) üzerinden BTC veya ETH, fiyat gerçekleşmemiş olursa yine aynı oran üzerinden USDT  kazanıyorsunuz.

Peki bu yatırımın riskleri nelerdir?

Peki bu yatırımın riskleri nelerdir?

Bu sistemde yatırımcıyı bekleyen risk Bitcoin ya da Ethereum'daki vade tarihine kadar olan değişimin sizin beklediğinizden çok daha fazla ve dalgalı olması durumunda kilitlediğiniz varlık üzerinden kaybedebileceğiniz oranın Yıllık Getiri Oranı (APY)'nın altında kalmasıdır. Tabi konu kripto varlıklar olunca bu riskler her zaman mevcuttur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Er Ol

spk ile sikinti yasarsin editor uyarmadi deme. yatirim tavsiyesi fegildir demek seni kurtarmaz avukatina sor istersen

Er Ol

SPK 6362 107.madde ikinci fikra 3 yildan 5 yila kadar hapis 5000 güne kadar adli para cezasi . ps:20.yilim piyasada .desteksiz atip tutmayin