Görüş Bildir
Haberler
KPSS Ortaöğretim Ne zaman? KPSS Ortaöğretim Sınav Yerleri Belli Oldu mu?

KPSS Ortaöğretim Ne zaman? KPSS Ortaöğretim Sınav Yerleri Belli Oldu mu?

Sunay Korkmaz
16.11.2020 - 13:39

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavı için geri sayım devam ediyor. KPSS oturumlarından biri olan KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman yapılacak?  İşte son detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

KPSS Ortaöğretim sınavına girecek adaylar sınav giriş yerlerini merak ediyor. ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den açıklama geldi. KPSS ortaöğretim sınavı ile ilgili merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ BELLİ OLDU!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Aygün açıklamasında; 'Değerli adaylarımız, 2020-KPSS Ortaöğretim sınava giriş belgeleri yayımlanmıştır. Adaylarımız http://ais.osym.gov.tr adresinden ve ÖSYM AİS Mobil uygulamamızdan sınava giriş belgelerine ulaşabilir. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar dilerim.' dedi.

KPSS Ortaöğretim Uygulama Ekranı için Tıklayın

KPSS Ortaöğretim Ne zaman Yapılacak?

KPSS Ortaöğretim Ne zaman Yapılacak?

KPSS ortaöğretim oturumu 22 Kasım 2020 Pazar günü  yapılacak. Sınav saat 10.15’te başlayacak ve 130 dakika sürecek. Adaylar, sınav günü saat 10.00’dan sonra sınav binalarına, sınavın cevaplama süresi başladıktan sonra sınav salonlarına alınmayacaklardır.

Adaylar, ilgili sınava ait Sınava Giriş Belgesi ile sınava giriş için geçerli kimlik belgesi, salon sınav görevlileri tarafından kontrol edilerek sınav salonuna alınacaklar; sıra numaralarının bulunduğu yerlere oturtulacaklardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın