Görüş Bildir
Haberler
Kötü Erkek Çekiciliği Desek? Kadınların Kötü Erkekleri Tercih Etmesinin Altında Yatan Sebepler

etiket Kötü Erkek Çekiciliği Desek? Kadınların Kötü Erkekleri Tercih Etmesinin Altında Yatan Sebepler

fila mingo
24.11.2018 - 18:03

Muhabbet esnasında görürsünüz ki; erkekler, kadınların kötü adam sevmesinden şikayetçidirler. Kaba bir tabirle 'piç' erkek tanımına uygun erkekler neden kadınlara çekici geliyor?

.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İyiler daha tahmin edilebilirken, kötü erkek modellerinin ne yapacağını öngörmek daha zordur.

İnsanlar da genellikle tahmin edilebilir davranışlardan hoşlanmazlar. Çoğu zaman şaşırtıldıklarında yaşadıkları ilişki daha çekici gelmeye başlar.

Kısa ve anlık planlar yaparlar.

Anlık planlar yapmaları kötü tabir edilen erkekleri her zaman daha çekici kılar. Çünkü, hayatlarının düzensizliği kadının o hayatı düzenleme içgüdüsünü harekete geçirir.

Özgürdürler.

Özgürlüklerine her zaman daha düşkündürler. Hani derler ya 'Kaçan kovalanır.' işte tam olarak bu durumda bu tabir devreye giriyor. Onaylıyor muyuz diye soracak olursanız, hayır onaylamıyoruz ama bu tabirin gerçekliği de üzücü bir durum..

Yara sahibidirler.

Kadınlarda engel olunamaz bir yaraları sarma isteği vardır. Piç erkek genelde zamanında ilişkilerinde çok yara almış tipler olur. Neredeyse aşka küsmüşlerdir. Kadın da onu tekrar aşk ile barıştırmak için kendine bir hedef belirler.

Hep bir tarafları eksiktir.

Ailesel açıdan sağlam yapıda değillerdir. Kadınlar da onlara annelik yapmaya çalışır. Bir kadının ilişkisinde anne rolü üstlenmemesi gerektiğini savunsak da bu da acı ama gerçek bir durumdur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yalnızlardır.

Yalnızlığı kendileri seçmiştir ve ne zaman arasanız orada bulacağınız insanlar değillerdir. Kadın da kendine koyduğu elde etme hedefinde bu aşamayı zorlamayı istiyordur.

Hareketleri tutarsızdır.

Ne zaman ne yapacakları asla belli olmaz. Dün size çok iyiyken yarın sanki hiç tanışmamışsınız gibi bir mesafeyle sizi kendilerinden uzaklaştırmaya çalışırlar.

İlgiye ihtiyaç duymazlar.

İlgiye asla ihtiyaç duymazlar bu da onların ilgiye ihtiyaç duymasını sağlamaya çalışmayı beraberinde getirir. 'Neden benim ilgimi istemiyor.' triplerine girer kadınlar.

Elde etmesi zordur.

Her zaman için elde etmesi zor tiplerdir. Ararsınız açmaz, yazarsınız dönmez. Hırs yaptırır insana.

Duvarları vardır.

Duvarları vardır.

Kendi dünyalarında yaşarlar. O duvarların arkasına geçmeyi kendine görev beller insan. Ne yapsam da şu duvarlarını kaldırır diye kafa yordurur insana.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlgi göstermezler.

Kadınlar her zaman ilgi görmeye alışıktır. Ama bu tip erkekler asla ilgi göstermezler. Kadın da 'bana neden ilgi göstermiyor.' diye delirir.

Gizemlilerdir.

Belirli bir süredir tanışıksınızdır ama haklarında o kadar az şey biliyorsunuzdur ki, onların bu gizemli tavırları her şeyi alt üst eder. O insanı çözmek için kafayı yer kadınlar...

Biz onaylamasak da ne yazık ki bazı kadınlar gizemli ve kötü erkekleri daha çekici buluyor, peki siz kötü erkek misiniz yoksa ideal erkek mi?

Peki siz kadınlar, ideal erkekleri mi çekici buluyorsunuz yoksa kötü erkekleri mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
421
161
88
62
26
22
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Textn

Bunu hangi liseli editör açmış bilmiyorum ama belirli bir yaşa kadar böyle erkeklerle takılıp her boku yapan sonra yaşlanınca,gençliğinde siklemediği dalga g... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

2 bölum Wattpad kitabı okuyunca ben

ericfuckingcartman

Kekoluğun, kabadayılığın, zorbalığın, vicdansızlığın prim yaptığı okullarda-sokaklarda gayet normal olan durum. Erkekler de öyledir, kendinizi kandırmayın. Ç... Devamını Gör