Görüş Bildir
Haberler
Koşun Koşun! Adım Adım NFT'lere Yatırım Yaparken Tercih Edilebilecek Doğru Stratejileri Anlatıyoruz

etiket Koşun Koşun! Adım Adım NFT'lere Yatırım Yaparken Tercih Edilebilecek Doğru Stratejileri Anlatıyoruz

Ali Aydemir
15.02.2022 - 10:30

NFT'ler kripto dünyasında gündemi meşgul etmeye devam ederken, NFT dünyasında yatırım yaparken dikkat etmeniz gereken hususları adım adım anlatmak istedik! Kripto para yatırımıyla birlikte NFT teknolojisine de yönelen yatırımcılar için tüm soruların cevabı bu içerikte! İşte detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NFT piyasasında erken davranarak kazanç sağlayabilirsiniz!

srv.onedio.com

Bir projeye yatırım yaparken neden bu yatırımı yaptığınızı, yatırım yaparken paranızın ne kadarını riske atacağınızı, yatırımınızı uzun vadede mi yoksa kısa vadede hemen kar elde etme amacıyla mı yaptığınızı bilmeniz gerekiyor. Tüm bu sorulara yanıt verdiğinizde doğru adımlarla çeşitli stratejilerle kısa ve uzun vadede kar elde edebilirsiniz. NFT teknolojileri erken dönem yatırım fırsatlarına olanak sağlıyor. Erkenden popüler olabileceğini düşündüğünüz NFT pazarında yatırımcı olarak konumlanabilirsiniz.

Dipten alım yapmak çok kritik!

srv.onedio.com

En önemli stratejilerden biri ve hatta ilki taban fiyatından satın almaktır. NFT piyasasında taban fiyatları, NFT'lerin koleksiyon içerisindeki mevcut en düşük fiyatlarını simgeler. NFT satın alırken bir koleksiyondaki fiyatları en yüksekten düşüğe sıralamanıza olanak sağlanır, böylece alım esnasında karar verirken listedeki en ucuz NFT'leri kolayca bularak taban fiyattan satın alabilirsiniz.

Ethereum gas ücretleri fazla gelirse Solana tabanlı pazarları gözden geçirebilirsiniz.

Tabii ki yatırımlarınızı yaparken en ucuz NFT'lerin her zaman en olumlu getiriyi sağlamayabileceğini unutmayın. Eğer bütçeniz Ethereum gas ücretleri için yeterli değilse üzülmeyin, bütçenize göre Solana ekkosistemindeki NFT pazarları sizler için doğru tercih olabilir.

Google Trends'te arama yapmalısınız!

srv.onedio.com

Bir sonraki adımdaki en önemli strateji Google'ın Trendler aracını kullanmaktır. Google Trendler kaybetme korkusu olarak tanımlanan FOMO'nun piyasalardaki durumunu anlamanıza da yardımcı olur. Google Trends anahtar kelime aramalarına dair önemli bilgiler edinmenizi sağlayacak faydalı hizmetler sunan bir alternatif araçtır.

En çok aranan NFT'lere Trends vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.

Bir konu veya kelime için anahtar kelime aramalarında insanların görüşlerine dair önemli bilgiler elde etmek yüksek puanlı NFT'leri görmenizi sağlar, insanların hangi NFT koleksiyonlarıyla ilgilendiğini size gösterebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alıcı ve satıcıların hareketlerine, piyasanın kararlarına vakıf olmalısınız.

NFT pazarında satış yapmak istiyorsanız yüksek bir işlem hacmine sahip olmanız oldukça önemlidir. Daha fazla satıcının gelmesi fiyatlardaki rekabet oranının korunmasında önemli bir dengedir. Çünkü tekliflerin birbirine çok yakın gelmesi ya da yakın fiyatta satılması satıcının sabırsız olduğunun ve teklifleri düşüreceğinin ön resmi olarak görülür. NFT satmanın alıcılar için nasıl konumlandırıldığının anlaşılması sizi ön plana çıkarabilir.

NFT'nin nadir olanı makbuldür...

NFT'lerin nadir özelliklere sahip olması büyük bir avantaj olarak sizi ön plana çıkarabilir. Değerli ve nadir NFT'leri arayıp bulmalı ve bunları ön plana çıkaracak hamleler yapmalısınız. Nadir NFT'ler bir seçenekken zirvedeki NFT'ler de bir seçenektir. Çünkü onlar en çok aranan NFT'lerdir. Bir NFT'ye daha fazla talep olması fiyatları yükselteceğinden rakip yatırımcılar konusunda sizlerin ön plana çıkması kaçınılmaz olacaktır. Tabii doğru stratejilerle ve uygun adımlarla...

Ucuza NFT bulabilir ve kar edebilirsiniz.

Aynen kripto alım satımlarında olduğu gibi satın alındıklarından daha düşük fiyatlara satılan NFT'leri bulmak kar etmenizde önemli bir etken olabilir. Holder yatırımcılar kimi zaman sıkışık durumlarda kaybı kabul edebileceklerine karar vererek bu şekilde satışlar yapabilir. Bu da size kelepir NFT almak gibi önemli bir fırsat yaratabilir. 😅 Tabii ki bu durumda talep her zaman artabilir risk her zaman vardır.

Her konuda faydalı bir NFT grubuna dahil olmalısınız.

En son adım ise başarılı projelerle destekleyici olan NFT'lere yatırım yapmanın daha faydalı olabileceğidir. Bir sosyal sorumluluk projesi ya da en önemlisi destekleyici bir topluluğa sahip NFT'ye yatırım yapmak kar etme ihtimalinizi artırabilir. Yatırım yaptığınız topluluğun çeşitli platformlarıyla siz de bir gruba dahil olmak ve verilecek kararlarda payınız olmasını isteyebilirsiniz. Böylece bir yatırımdan daha fazlasını elde edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın