Görüş Bildir
Haberler
Korkusuz Korkak Filminin Konusu Nedir? Korkusuz Korkak Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Korkusuz Korkak Filminin Konusu Nedir? Korkusuz Korkak Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
20.07.2022 - 13:47 Son Güncelleme: 20.07.2022 - 13:50

1979 yılında gösterime giren Korkusuz Korkak, sevilen Yeşilçam yapımları arasında yer alıyor. Başrollerinde Kemal Sunal'ın bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda Natuk Baytan oturuyor. Pek çok kez televizyonda yayınlanan bu film, bu akşam ise Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Peki Korkusuz Korkak filminin konusu nedir? Korkusuz Korkak filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Korkusuz Korkak Filminin Konusu Nedir?

Korkusuz Korkak Filminin Konusu Nedir?

Mülayim, bir şirketin masa başı işinde çalışmaktadır. Ancak kazandığı parayla evinin kirasını bile ödeyememektedir. Arkadaşları tarafından durmadan dışlanan Mülayim, evden de çıkarılmaya çalışılır. Tüm bunlarla uğraşırken bir de ölümcül bir hastalığa yakalanır. Doktor, Mülayim'e 6 ay ömrünün kaldığını ve son zamanlarını güzel geçirmesini söyler.

Mülayim, bu hastalığı öğrenince aniden değişir. Önceleri iş arkadaşları ve müdürü tarafından durmadan ezilen Mülayim, bir anda herkese patron gibi davranmaya başlar. Mahallesinde ki bombayla oyuncak gibi oynayıp, sonradan bombayı patlayınca herkes ona Mülayim adını verir.

Bir gün Mülayim'e piyango ikramiyesi çıkar. Sadece altı ay ömrü kaldığı içinde tüm parasını umumi tuvalete harcar. Aynı zamanda ünlü mafyalardan biri olan Ayı Abbas ile de mücadele eder. Mülayim, ölmeyi beklemekten sıkıldığı için kendisini öldürmeye karar verir. Kendisini öldürmesi için Gaddar Kerim'i tutar. Kerim ise Mülayim'in düşmanları Ayı Abbas'ın adamlarını öldürür.

Mülayim bir süre sonra doktorun bir yanlışlık yaptığını ve ölmeyeceğini öğrenir. Ancak Mülayim kendisini öldürmesi için tuttuğu adamlardan korkmaya başlar. Çevresindeki herkesi katil sandığı için kimseye güvenmez. Gaddar Kerim ve Ayı Abbas, Mülayim'i öldürmek için sıkıştırır. Fakat Mülayim ellerinden kurtulacaktır.

Korkusuz Korkak Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Korkusuz Korkak Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • Kemal Sunal - Mülayim Sert

  • Turgut Özatay - Ayı Abbas

  • Ayşin Atav - Hemşire Sevil

  • Nejat Gürcan - Patron

  • Zafer Önen - Müdür

  • Hikmet Taşdemir - Gaddar Kerim

  • Rıza Pekkutsal - Memur

  • Belkıs Dilligil - Melek

  • Hakkı Kazanç - Hakkı

  • Aynur Akkum - Esin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın