Görüş Bildir
Haberler
Köpeğe Tecavüz Eden Fırıncı Tutuklandı: 'Sıcak Olduğundan Çıplak Yatıyordum'

etiket Köpeğe Tecavüz Eden Fırıncı Tutuklandı: 'Sıcak Olduğundan Çıplak Yatıyordum'

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir fırında çalışan 37 yaşındaki Kırgızistan uyruklu Zafer Şukurcanov, köpeğe cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle  tutuklandı. Mahkemede savunma yapan Şukurcanov, “Sıcak olduğundan dolayı üstüm çıplak yatıyordum. Polisler geldiğinde giyindim” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Veterinere götürülen köpeğin yaralandığı belirlendi

Veterinere götürülen köpeğin yaralandığı belirlendi

Olay, 22 Nisan günü saat 16.00 sıralarında Maltepe Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan fırında meydana geldi. Zafer Şukurcanov’un sokak köpeğini, kapalı olan fırına zorla götürdüğünü gören bir kişi, çevredekilere haber verdi. 

Birçok hayvanseverin, fırının önüne gelmesi üzerine  Şukurcanov  kaçmaya çalıştı. Yurttaşlar tarafından yakalanan şüpheli, polise teslim edildi. Veterinere götürülen köpeğin ise yaralandığı belirlendi. Gözaltına alınan Şukurcanov, emniyetteki işlemlerinin ardından dün tutuklandı.

'Sıcak olduğundan dolayı üstüm çıplak yatıyordum'

'Sıcak olduğundan dolayı üstüm çıplak yatıyordum'

Mahkemede savunma yapan Şukurcanov, “Yaklaşık 1 aydır fırında çalışıyorum. İş yerinin kapısı kapalı olduğu için un taşıdığımız bölmeden içeri girecektim. O esnada köpek bana koştu. Ben de beslemek için onu içeri attım. Sonrasında ben de içeri girdim. Bana sorduğunuz yaralanmalar bu esnada olmuş olabilir. Üzerime atılı suçları kabul etmiyorum. Sıcak olduğundan dolayı üstüm çıplak yatıyordum. Polisler geldiğinde giyindim” diye konuştu.

Ankara Barosu Hayvan Hakları Merkezi Başkanı Tuğba Gürsoy, veterinerde köpeğin anüsünde yaralanma fark edildiğini söyledi. Tedavisinin sürdüğünü kaydeden Gürsoy, “Bu hayvanın cinsel saldırıya uğramış olduğu aşikar. Bu gibi suçlarda cezaların caydırıcı olmasını çok önemsediğimizi söylemiştik. Cezaların caydırıcı olması, bu gibi eylemlerin önünü kesebilir. Köpeğin sağlık durumu şu anda iyi. Zaten sakin bir köpek için olduğu için bu saldırıya maruz kalmış. Birkaç güne toparlanacak yaşadığı mahalleye geri dönecek” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
398
74
51
17
11
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

İyice tiksindik yahu, nasıl kafalar bunlar ya. insanlıktan gram nasibini almamış o.cocukları . En ağır ceza ile yaptırım uygulanması gerekiyor ki sonrakilere... Devamını Gör

Yunus

bunun götüne balı sürücen ayıların önüne atıcan.

Nuray

Haysiyetsiz yaratık! gelde bu ülkede çocuk sahibi ol. İyice tiksindim bu insanlıktan..