Görüş Bildir
Haberler
Konya Ardıçlı TOKİ Sonuçları: 2022 TOKİ Sonuçları Açıklandı mı?

Konya Ardıçlı TOKİ Sonuçları: 2022 TOKİ Sonuçları Açıklandı mı?

Ev sahibi olamayan veya uygun fiyatlı yatırım için ev satın almak isteyenlerin umudu TOKİ. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ev sahibi olmayanları uygun fiyatlarla ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ Konya Selçuklu Projesinde 372 adet 2+1 daire 58 adet 3+1 daire satışı için başvurular sona erdi. Peki TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları açıklandı mı? İşte tüm detaylar….

İçeriğin Devamı Aşağıda

Projeye katılım için şartlara uygun vatandaşlar başvuru sürecine giriyor. Başvurusu kabul olanlar ise kira öder gibi aylık uygun fiyatlarla kredilerini tamamlıyor. Bu durum tüm ev alamayan veya yeniden ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat. Peki Konya Ardıçlı TOKİ sonuçları belli oldu mu?

2022 TOKİ Konya Ardıçlı Sonuçları Açıklandı mı?

2022 TOKİ Konya Ardıçlı Sonuçları Açıklandı mı?

TOKİ Konya Ardıçlı projesine başvurular T. Halk Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler ve e-Devlet üzerinden 3 Ocak- 12 Ocak 2022 tarihleri arasında yapıldı. TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları henüz açıklanmadı. Konya Selçuklu Ardıçlı 2-4-5 ve 6.Etaplar 430 Adet Konut Projesinde  satışa sunulan konutların “Konut Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kura ” çekilişi 20 Ocak 2022 tarihinde; Saat  11:00’de TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayın ile yapılacak.

*Konya Selçuklu Ardıçlı 3. Etap projesinde yer alan 2+1 tipi 331 adet ve 3+1 tipi 205 adet konut, satışa ilave edilmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın